Aktywne Wpisy

Tyrande +436
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Myślałem że #programowanie będzie tym co będę chciał robić przez większość lub nawet całe życie ale doszedłem do wypalenia, myślałem że mi już minęło ale straciłem zapał gdy cały czas czytam o zwolnieniach albo że komuś ciężko jest z doświadczeniem znaleźć pracę. Już dawno doszedłem do tych mitycznego #programista15k. Rozważałem żeby za jakiś czas olać programowanie i zająć się czymś innym, ale myślę że po x latach znowu dojdę do takiego samego momentu a wątpię że dobrym pomysłem jest przebranzawianie co 3-5 lat. Miał ktoś z was podobnie że stracił cały zapał i ambicje do jakiejkolwiek pracy? Nie sądziłem że to mnie kiedyś dopadnie…
#praca #pracait #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
30k miesięcznie nawet jak władujesz 25k w kredyt i żyjesz za 5k jak robak co przez następne 10 lat nie będzie miał samochodu, żony, dzieci,
źródło: kredyt
PobierzNie mam kredytów, a podróżuje 2 miesiące z tych 4-6, więc z 20k idzie na podróże przez tę przerwę.
I nie, nie muszę oszczędzać, nie patrzę na ceny w restauracjach ani sklepach, a wcale ponad przeciętną nie zarabiam, i mieszkam w centrum wwa xD
@LeopoldStuff Ani trochę, nikt na to nie zwraca uwagi w naszej branży.