Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +529
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +118
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

#nieruchomosci
Ostre cięcie... Przecież mówili że trochę to ukruca... Może trochę więcej niż trochę ;)
Przecież już dokładnie wiadomo jak ukrócą. Zalapiesz się jak rata do dochodu miesięcznie przekroczy 35%
TERAZ COS wiadomo, chociaz dla mnie to jest wszystko pisanie paluchem po wodzie - bedzie ustawa przeglosowana to bedzie konkret na stole, wakacje mialy byc przedluzone po porstu jak byly, potem z kryterium wysokosci kredytu, potem w sumie bez tego kreyterium, teraz z kryterium dochodu, to jak bk2 tez mial byc a poki co nie ma....
Dla mnie to
a jak mieli wiekszosc czytaj swoj rzad to czemu nie przeglosowali? ktos im bronil?....
to
Przecież pierwsze wakacje też przegłosowali w ostatniej chwili. Pamiętam bardzo dobrze. Miały wejść od trzeciego kwartału 2022 i ledwo się wyrobili na wrzesień. Teraz jest podobnie, jeszcze jest czas, luzik. Mają wejść od marca.
dobrze, zobaczymy jak to bedzie finalnie wygladac ;)
@koniecswiatajestbliski:
z 5x napisalem ze zobaczymy, a ty mi zarzucasz jakies dywagowanie?.....
@Mmiko: