Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
Pobierz
vulcanitu +6
Jakich urazów nabawiliście się za gówniaka? Ja sobie raz napierdzielałem kamieniami w rozbite butelki, no i jeden fragment rozciął mi oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) innym razem jak był chyba remont parkingu pod blokiem to taszczyliśmy te sześciokątne bloki, no i jeden spadł mi na nogę, i paznokieć do usunięcia, bolało

źródło: temp_file8242454427352935683
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-12-25 143202
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzzacząłem na początku stycznia tego roku.
źródło: Screenshot_2023-12-25-14-50-32-191_com.duolingo-edit
Pobierzźródło: temp_file3241354828350114744
Pobierz@Dawid_90: Powiedziałbym, że mój poziom angielskiego nie podniósł się do góry nawet odrobinę. Być może w omawianym okresie nawet trochę spadł.
Tzn. aby być uczciwym - trudno ocenić dlaczego. Może nauka na telefonie jest mało efektywna, może o prostu duolingo jest słabe. Ale chyba głównie dlatego, że ja to się tam hiszpańskiego uczę ;)
źródło: year_in_review_stats_share_card
PobierzJakie są koszty tej aplikacji?
To wyżej to tylko żarcik z mojej strony. Ale potrzebowałem chwili aby dokończyć wpis, który akurat tworzyłem z boku na potrzeby innego miejsca w sieci. Ale komentowałem właśnie duolingo.
Wklejam niżej. Wtrącenia związane z tangiem będą niezrozumiałe bez kontekstu, ale moją ocenę duolingo i tak zrozumienie.
Z Duolingo czasem wpadnie jakieś nowe słówko lub jakieś o którym zapomnieliśmy.
Ja oprócz Duolingo mam lekcje z Nativem 2h
Ale najwięcej daje mi oglądanie codziennie bajek/mini seriali po angielsku z napisami.