Aktywne Wpisy

tesknilam_ +825
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +244
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: d00pa
PobierzDlatego tylko IT.
Nie podoba mi się to, że nowy minister finansów w tym tik toku p-------ł że banki tego nienawidzą, jakby one były stratne na tym...
Nie znoszę takiej taniej propagandy.
Banki jeszcze bardziej skorzystają bo sobie dojebią większą marzę jak na BK2
@zeszyt-w-kratke Myślę, że jednak będzie
@onomatopejusz Jest na pasku deweloperów, inaczej by nie gadał takich bzdur.
@NieRozumiemIronii: Finanse też są spoko, można robić przysłowiowe cokolwiek w korpo i też nieźle żyć. Dobre dla kogoś, kto nie dał rady z IT, a nie chce pracować jako "fachowiec" fizycznie.
Juniorzy staną się jeszcze bardziej zbędni co najwyżej
Trzeba polechtac ego wzrostowiczow. Nam żadna bańka nie grozi to the moon Bitcoin level