Aktywne Wpisy
Testomane9 +3
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +153

Nikt nie czyta wysrywów chorego łba psychicznypill
Ja to łysy jestem od 18-19 roku życia.
To więc się nie zmieniło.
Uważam, że dynamina, obycie z ludźmi, sylwetka jest mniej więcej w peaku. Może być lepiej.
Zarobki - przy tej ilości pracy i w mieście powiatowym chyba
@nietoperze20: co takiego zrobiłeś? Zawsze mnie to ciekawiło co można niby zrobić żeby sobie podbić atrakcyjność. Wiadomo zęby, soczewki zamiast binokli jak ktoś nosi, przeszczep włosów, ubiór.... no ale to raptem wyjdzie z 0,5pkt. Nie oszukujmy się ale kształtu mordy i wzrostu nie zmienisz a to jest 90% sukcesu.
Jesteś singlem? Przestań narzekać i ciesz się chłopie. Masz sporo wolnego czasu który można zainwestować w tyle rzeczy które dużo bardziej Ci się zwrócą,
@mirko_anonim: Jak myślisz, jak wielu chłopaków do 25 roku życia, w kraju gdzie średnie wynagrodzenie to 7k brutto stać na sportową furę? Ludzie się dobierają różnie, a zbyt duża różnica wieku zwykle
@nietoperze20: a no to pisz od razu żeś chad albo oskarek tylko po prostu wcześniej nieogarnięty. Laski same nie podchodzą do normików w polsce. Chyba że czegoś potrzebują.
@De_Fault po ogarnięciu się jestem 5-6/10 czyli raczej low-tier normik a nie żaden chad czy oskarek
@nietoperze20: Przez ile lat? Czyli w sumie ile?