Aktywne Wpisy
aei9077 +305
Przedmieścia Frankfurtu vs przedmieścia Krakowa dziś. Dla niemca planowanie przestrzenne to standard i konieczność, dla polaka robaka to lewacki komunizm i zamach na wolność. Problemy i koszty generowane przez ten burdel? A kto by się tam przejmował, stać nas na bangladesz w środku Europy.
#100latplanowaniawpolsce #skyscrapercity #urbanistyka #architektura #polska #krakow #patodeweloperka #nieruchomosci #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi
#100latplanowaniawpolsce #skyscrapercity #urbanistyka #architektura #polska #krakow #patodeweloperka #nieruchomosci #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi
źródło: planowanie2
Pobierz
Hitmonlee +93
Ja #!$%@?, byliśmy w restauracji w szóstkę i miło zapytałem kelnerkę, czy dałoby radę wymienić stolik, bo chętnie zaprosimy jeszcze kilka osób. Jak przyszli, to ta sama kelnerka poinformowała nas, że od teraz do każdego zamówienia doliczane będzie 10% dodatkowej opłaty. Zaprosiłem im klientów i cena mojego piwa wzrosła XDDDD
Zebraliśmy się i wyszliśmy ze scamowni
#zalesie #scam #warszawa
Zebraliśmy się i wyszliśmy ze scamowni
#zalesie #scam #warszawa

![Prawdziwy powód dlaczego Francja rozważa wojnę z Rosją [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f12ab33a0dbd0cda86d78a261b088f34f34249b8ba5e2ffb7be7d93d17d433e8,q70.jpg)

Zabawne jest to, że nawet taka firma jak Google musi wrzucać klasycznie zmanipulowane wykresy, by udawać ogromny wzrost wydajności Gemini vs GPT4. Oś powinna zaczynać się od zera.
W komentarzu wpis z tt, jak wygląda prawdziwa różnica wg. papera Google, między Gemini a GPT4.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW tym wypadku 90->99% jest pewnie tak samo trudne jak 99%>99,9%
źródło: poprawna
PobierzMhm, historia jak z GPT-4, wspaniale AGI
źródło: GArL2X4XgAAeDlm
Pobierz@AntyKuc: chyba nie zrozumiałeś filmu promocyjnego. Obejrzyj raz jeszcze bo nie ma sensu tłumaczyć, podpowiem ze AI na bieżąco komentuje co robi user bo umie szybko analizować co dzieje się na filmie.
Co do jakości, Google deklaruje że codealpha 2 jest lepsze niż 90%
Cudownie, ale to nie wykracza poza to co pokazywało Open AI
W sensie lepsze w czym? W rozwiązywaniu zadanek z leet code?
Z raportu technicznego AlphaCode 2
Źródło:
https://bulldogjob.pl/readme/alphacode-2-koduje-lepiej-niz-85-programistow
Jacy CRUDiarze wszyscy pakować walizki, dobrze że trzeba będzie komu obsługiwać hardware na którym ten bruteforce do kodowania działa, to mam robotę
@dejvo: ale to było zero shot czyli model nie był trenowany na dokładnie takich samych zadaniach tylko je rozkminil.nie oszukujmy się, większość programistów robi gówno taski które już można zautomatyzowac tylko póki co narzędzia które to mogą ogarnąć nie są spopularyzowane.
Kwestia miesięcy i taki programmer
@JamesJoyce: no właśnie nie. skala może się zacząć od dowolnej liczby, zależy co chce się pokazać. jakbyś chciał pokazać wykres ciśnienia atmosferycznego to też byś zrobił wykres od 0? w tym przypadku również każdy punkt procentowy ma duże znaczenie.