Aktywne Wpisy

rales +2101
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
Rad-X +17
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

źródło: 882gwd
Pobierz@TavarishPiesov: xd
Pokaż swój brzuch
Prychłem XD
@TavarishPiesov: Kałdun taktyczny wyliczony precyzyjnie na taką ewentualność, fachowca trudno nie podziwiać (⌐ ͡■ ͜ʖ ■)
@O8l3E: Zdefekować? Chłopie ja już po
Komentarz usunięty przez autora
@TavarishPiesov: ty i twój kałdun xD
@TavarishPiesov: zdumiewajaco dobry namiot. Jasne, jak to w namiotach w praktyce 1 osobowy bo ta osobopojemnosc to chodzi o lezace obok siebie, nie ma wtedy opcji bagazy wciagnac, ale za taka cene serio warto. Wytrzyma sporo, mocna podloga.
Mialem kiedys fjord nansena 3 osobowego i szczerze mowiac zdecydowanie wole ten od Quechui. Ten FN mial potezny tropik tylko po co mi to skoro Quechua ma duzo cienszy
Komentarz usunięty przez moderatora
@PanCylinder: Po tego bebzona wyślijcie lepiej dwa.
źródło: temp_file5639684365362553657
Pobierz