Aktywne Wpisy
nowszyja +817
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

GrimesZbrodniarz +339
Upadek Discovery Chanel i podobnych kanałów można porównać do spalenia biblioteki Aleksandryjskiej - taka strata dla ludzkości (╯︵╰,)
#nauka
#nauka
źródło: 1000083770
Pobierz

#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
Chyba najlepiej to zakończyć ale ogarnąć dobrze kwestie finansowe, by nie dać jej kasy za nic. Dobrze że nie ma dzieci, bo wtedy jest mega problem.
kobiety chca miec jakies zabezpieczenie przed chlopem, ktore moze wziac oszczednosci i je zabrac
@aadamovy: Tak. Pójdź do psychiatry i sprawdź czy jesteś normalny. Ty z nią 7 lat przed ślubem byłeś i nie zorientowałeś się jaka jest? Nie chciałeś przed ślubem żebyście razem zamieszkali? W kwestii finansów nie jesteś w stanie się postawić i powiedzieć, że opłacacie wszystko po połowie?
Sory ale ona wygląda na walniętą ale ty... no pasujecie do siebie że tak powiem.
Albo rozwód, albo podjezdowa wojna chybrydowa, gdzie na lprzemiennie mieszasz, klotcenie się logiczne z kobiecymi chwytami lub metodą faktów dokonanych. Coś pomiędzy punkt 2 ale nagrywasz jej inny.
Dobrym punktem startowym będzie powiedzieć że kasa ma być na wspólnym kącie. Albo normalnie albo pretekstem że zarobisz parę stów więcej i chcesz ze by na twoje szło odrazu na nasze wspólne.
@aadamovy: ja bym w takiej sytuacji nie doradzał Ci rozwodu. Czemu? Bo sam w tej sytuacji bym się nie znalazł, tak jak pewnie wielu z polecających Ci rozwód. Musisz się zastanowić czemu doszło do takiej sytuacji.
Ja, ze swojej strony mogę wskazać Ci problemy które widzę w tak krótkim opisie jaki podałeś. Po
Poza tym podzielam zdanie innych - nie rozumiem jak można wziąć ślub z kimś, z kim się nigdy nie meiszkało, a jedynie spotykało parę godzin. To są zupełnie dwie inne rzeczy.