Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
Że ja bagatelizowałem objawy jak u ciebie.
Teraz już pykło 11 lat, 2 dzieci.
Coś się zmieniło, ale.... no właśnie, delikatnie, taki zawór pół otwarty, a ile nerwów, tłumaczenia przykładów... szkoda mojego czasu.
Jeśli teraz bym był w sytuacji jak ty, czyli 9 lat do tyłu to bym wziął rozwód, szkoda swojej psychiki.
Ja swojej p----------ę jak dożyjemy 70 lat. Jeszcze tylko 29 zostało- ta chwila
Tutaj mógłby się pokusić jeszcze o większą cześć oszczędności skoro on za wszystko płacił itp., a jej np. zostanie auto które kupi w trakcie małżeństwa :)
To jest tylko kwestia tego, jak bardzo kolega
@aadamovy: Pakuj manatki kolego.
Możesz udawać jakiś czas, pewnie.
Ale taki rok-dwa wspólnego mieszkania to powinien być obowiązek dla każdej pary przed ślubem.
Bo miesiąc czy nawet pół roku to jest milusio, ale w końcu zacznie się "życie".
@AlaskanskieRodeo: Dokladnie, daje mu do zrozumienia zeby juz s--------l, ale sama nie potrafi tego zakonczyc (a moze chce to przedluzyc zeby typa troche wydoic jeszcze)
Komentarz usunięty przez moderatora
@aadamovy: ale dostaliście czy w papierach jest na rodziców żony?
Ona ma wygodne życie:
- kasa jest
- Jest "mąż", nie jest starą panną której nikt nie chce
- Robi
@who_cares2:
P-------ć psychologa, jak nie mają dzieci. s--------c od ludzi chorych.
Inna sprawda, jak on przez 9 lat tego nie zauważył?
WTF
Jezu, jakie to jest typowe u ludzi którzy mają problemy z żonami xD
@aadamovy: nie byc toba XD
Komentarz usunięty przez moderatora