Aktywne Wpisy

kontos_stelio +102
W ogóle jak dla mnie zawodowa armia to jest jakiś nieśmieszny żart XD czyli tak, w czasach pokoju ci ludzie dostaja:
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)

Crisu +70
Oddajesz prawie 50% procent w podatkach, masz najdroższe mieszkania i kredyty hipoteczne w Europie. Na wizytę u lekarza specjalisty czekasz min pół roku.
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
jakby ktoś się zastanawiał co usunął moderator: "zaraz zaraz, wy się ożeniliście nie mieszkając wcześniej razem ani chwili? oboje #!$%@?ęci jesteście?"
Nie słuchaj wykopków którzy doradzają ci psychologia czy terapię dla małżeństw. Uciekaj póki nie ma dziecka, bo jak się pojawi to będziesz musiał na babsko (tak na babsko, nie na dziecko) płacić. Teraz masz dogodną sytuację, bo masz argumenty ku temu.
@kosmita: skoro są po ślubie to nie do końca jej :)
@wolny_kot: teoria.
Tez myslalem podobnie, zawsze wszsytko bylo zle. Najpierw myślałem ze samochod może poprawi cos, zgodziłem sie oczywiście na wybrany wymarzony model , bylo lepiej na pare msc. potem zakup mieszkania, zareczyny, przygotowania do slubu, potem pewnie byloby dzoecko.
nic sie nie zmienilo wiec tez nie licz na to :
Weź rozwód a odzyjesz. Zegar tyka, jeżeli w taki sposób chcesz przeżyć resztę swojego życia to po co żyć?