Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +508
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szymon_w_Sieci +36
System kaucyjny to nie fanaberia – to normalność.
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
źródło: Pełne doniosłeś To puste też dasz radę
Pobierz

@choochoomotherfucker: Kobiety okazują empatię tylko wobec przystojniaków, jak jesteś brzydki to najwyżej możesz liczyć na bycie beciakiem i pogardę wobec każdej twojej słabości.
Coś takiego jak empatyczna kobieta nie istnieje, ale od czasu do czasu zdarzy mi się spotkać jakąś, która ukrywa swoje obrzydzenie i jestem w głębokim szoku jak np lekarka, sprzedawczyni czy zapytana np o drogę kobieta potraktuje mnie jak
@CichyWoda: Porada pijanego wujka na weselu. Efekt będzie taki, że pulchniejsza podwoi swoją objętość, a OP'a dopadnie frustracja, że po ulicy chodzą zadbane laski a on ma wieloryba.
Co do autora wątku. Nie ma prostej rady. Jedni mają szczęście i poznają dziewczyny "przy okazji" szkoły, pracy, wyjść na miasto itd, a inni muszą się bardziej postarać. Jesteś w
Wejdziesz w związek jako pipa z uszami to momentalnie stracisz możliwość kierowania swoim życiem, bo nie będziesz miał odwagi nawet pisnąć.
Będziesz miał mniej czasu, dziewczyna będzie zarządzać "waszym" życiem - w ten weekend pojedziemy do mamusi, w następny do kuzynki, po co Ci nowy komputer skoro masz konsole, zamiast klikać w kąkuter o obejrzałbyś ze mną coś na netflixie itd.
Nie oszukujmy się ale większość kobiet to pustaki
Jak już ciśnienie zejdzie z krzyża, to rozejrzyj się dookoła na spokojnie. Jest pełno lasek, które można zapoznać. Też szukają kogoś normalnego, żeby przytulił, pogadał, a z czasem wydupczył. Trzeba się rozglądać, zagadywać, bywać w towarzystwie, żeby poznawać dużo dziewczyn. W końcu