✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ile trwa odkochiwanie? Takie bez kontaktu, przy założeniu że się było dosyć mocno wkręconym ale drugą strona niezbyt i się w końcu podjęło tą decyzję że nie ma się co oszukiwać? Zero kontaktu. Ile to potrwa i kiedy będzie lepiej? Już chyba lepiej miec jakąś chorobę niż przechodzić przez takie gowno :((( #zwiazki #milosc #kiciochpyta
@mirko_anonim: im szybciej znajdziesz nowy obiekt uczuć, tym krócej. A może to trwać pewnie i z rok, jeśli będziesz o niej myślał. Usuń wszystko co z nią związane i nie myśl o niej to powinno minąć w akceptowalnym dla psychiki czasie ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: u mnie 7 miesięcy i jeszcze czasami trzyma, pousuwałem wszystko co mogłem, ale i tak czasami wraca. Najlepsze jest to, że w sumie to razem nie byliśmy, znaliśmy się relatywnie krótko, ale nigdy wcześniej nie czułem takich uczuć do innej osoby
@mirko_anonim: u mnie trochę ponad rok trwał etap zdrowienia. Historia podobna co u mireczka wyżej - nie byliśmy razem, znajomość kilkumiesięczna, ale nigdy nie czułem czegoś takiego. W pewnym sensie nigdy się od niej nie uwolnię, bo ja bardzo rzadko się zakochuje i ma to dla mnie wartość, to jednak obecnie czuję się gotowy na poznanie kogoś.
@mirko_anonim: u mnie to było pół roku ale nie poczułem tego nawet. Po prostu obudziłem się któregoś dnia i zauważyłem, że coś się zmieniło i że jestem wolny od wspomnień tej laski co stwierdziła, że mnie p------i xd
Anonim (nie OP): @Shagal szukanie nowego obiektu jak to nazwałeś za szybko może dla niektórych skończyć się jeszcze gorzej niż bycie samemu bo większość bierze byle co
Ile trwa odkochiwanie? Takie bez kontaktu, przy założeniu że się było dosyć mocno wkręconym ale drugą strona niezbyt i się w końcu podjęło tą decyzję że nie ma się co oszukiwać?
Zero kontaktu. Ile to potrwa i kiedy będzie lepiej?
Już chyba lepiej miec jakąś chorobę niż przechodzić przez takie gowno :(((
#zwiazki #milosc #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Sumując, od kilku dni do końca życia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero