Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
100% racji z tym że nowych znajomych/partnerów poznaje się tam gdzie się regularnie spotyka albo w miejscach bez kontekstu romantycznego ale.. jak to zrobić mając 29 lat?
(Z góry zaznaczam, że kursy tańca odpadają bo nie chce się nauczyc i oni nie chcą singli :P). Przeszukałem wszystkie miejsca w swoim mieście wojewódzkim - domy kultury, ośrodki, szkółki, instytuty i.. jest sporo zajęć ale DLA DZIECI lub SERNIORÓW. To samo z wydarzeniami kulturalnymi w mieście, jest co chwile coś ale dla dzieci albo starych. Fora tematyczne na FB (poznawanie, podróże, aktywności) są puste albo służą jako reklama jakiejś firmy. Fora poza FB są martwe. Nawet duszpaszterstwa są dedykowane dla dzieci i młodzieży. Na apkach randkowych lipa. Chcę poznać jakiś nowych znajomych, znaleźć kobietę no ale nie ma gdzie xD
#przegryw #znajomi #hobby #zainteresowania #przemyslenia #feels #depresja #samotnosc #tfwnogf #suicidefuel #agepill #blackpill #wykop30plus #wykop30club #przegrywpo30 #zwiazki #relacje #tinder #badoo #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Warto też mieć co zaoferować sobą, ja np miałem garaż z kanałem i mase narzędzi to chłopaczki się przewijały u mnie. Kompuetry też ogarniałem. Ale to też trochę inne czasy bo
żadna nie szuka dodatkowych znajomych, a tym bardziej chłopa na stałe <8/10
─────────────────────
─────────────────────
Niestety poza tym raczej ciężko...
Sam coś zorganizuj, wypad w góry czy na kręgle i poproś kumpli żeby zaprosili jakieś singielki.
jakoś musisz z tego domu wyjść i niestety nie tylko przebywać wśród ludzi ale Z LUDŹMI - coś próbować zagadać, coś stworzyć w kawiarni, na koncercie, na evencie
generalnie będzie to ultratrudne ale nie niemożliwe
Gry planszowe maja swoje grypy per miasto np Kraków gry planszowe
Żeglowanie
Wycieczki
O dziwo na wycieczkach z biur podróży
Ścianki wspinaczkowe
Squash
@mirko_anonim: mam tak samo i podobny wiek. Powiem ci tak. Ja uświadomiłem sobie że tak naprawdę nie potrzebuję znajomych. Próbowałem odgrzebywać stare kontakty ze szkoły. Udało mi się parę razy wyskoczyć gdzieś na p--o. Raz nawet na fb dodałem ogłoszenie i spotkałem się łącznie z 3 osobami na mieście. I to nie jest
Magika może popełnić gdy po wielu staraniach i wyrzeczeniach i stosowaniu redpilla nadal będzie miał ten sam rezultat, czyli bycie olewanym przez nasze rozpieszczone księżniczki - a tymczasem to nie on jest głównym powodem przegrywu damsko meskiego, lecz kombo tragicznek sytuacji demograficznej, masowego księżniczkowania kobiet oderwanych od rzeczywistości, oraz działań zdesperowanych facetów którzy wezmą każdą kobietę by nie być samemu (mimo że oni mogliby mieć znacznie lepszą).
Sam jestem w podobnej sytuacji jak OP i niestety z rzeczywistością się nie wygra, jeśli ma już 25+ lat to już normalnej i NIEZABURZONEJ laski już nie pozna, bo takie są zajęte już w okresie liceum.
Jeśli OP nie ogarnął laski przez okres liceum, to niestety nie jest chadem bo by nie miał problemu, więc szanse po liceum GWAŁTOWNIE spadają do
Nie da się przywyknąć do samotności tak jak nie da się przywyknąć do głodu- są elementarne potrzeby człowieka, które muszą być zaspokojone
Dopóki będą działać social media + ujemna demografia + spermiarze to niestety, ale skazanych na samotność na cope/wyparciu będzie coraz więcej.... bo niestety nie jest możliwe by każdy facet miał kobietę (chyba że wanna babcię k$rwa?! XD)....
To nie jest wybór, lecz wyrok zapodany po okresie dojrzewania, nie masz genów to będziesz olewany - i co więcej żadna kobieta nie będzie czuć z tego powodu źle XD że każda OPa skreśla głównie z powodów genów