W myśl żeby zamiast jeść leki iść pobiegać poszedłem pobiegać. Pogoda nadal wyśmienita 25C to można szaleć. Na rozkładzie dwa szczyty po przeciwnych brzegach rzeki Hudson znajdujące się około 60 km od Manhattanu. Oczywiście stan #nowyjork #r2d2zwiedza #natura #usa #jesien A zaczęło się wszytko od porannej kawy na szczycie Bear Mountain
@Simfecstio już się bałem, że gdzieś was już zasypało. Tutaj nadal lato jak to w klimacie Morskim-umiarkowanym ale 300 km na północ w New Hampshire na szczytach mamy już 5” śniegu i spory mróz złapał. O tej porze roku nic nie wiadomo. Powodzenia
@R2D2_z_Sosnowca: polecam Ci w tym rejonie jeszcze Breakneck Ridge, trochę dalej na północ. I koniecznie sprawdź „Great Jack O Lantern Blaze” w Croton on Hudson.
@nusnom aleś mi przypomniał właśnie o tym GJOLB. Byłem tam z 10-15 lat temu i kompletnie zapomniałem nazwy. Jadę! A na Breakneck to się wybieram już ze dwa lata i się wybrać nie mogę ehh. Dzięki
@R2D2_z_Sosnowca w USA to każde miasto ma swoje bear mountain? Ja byłem w Bear na desce bo to mekka snowboardzistów. Tylko tamto Bear mountain jest 40 min od LA ( ͡º͜ʖ͡º)
@ejkejej może nie każde ale pewnie wychodzi przynajmniej jedna na stan ;) ostatnio widziałem mapę trasy przejazdu przez miasta springfield przez całe stany. Finezją w nazewnictwie się nie popisali
#r2d2zwiedza #natura #usa #jesien
A zaczęło się wszytko od porannej kawy na szczycie Bear Mountain
źródło: IMG_5628
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@R2D2_z_Sosnowca: Nie rób mi tego ziomus
Zazdro Mirek, jeszcze trochę i też w---------m w góry :)
A na Breakneck to się wybieram już ze dwa lata i się wybrać nie mogę ehh. Dzięki
w USA to każde miasto ma swoje bear mountain? Ja byłem w Bear na desce bo to mekka snowboardzistów. Tylko tamto Bear mountain jest 40 min od LA ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora