Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
D A K T Y L E xD
Można samemu sprawdzić:
1. https://www.lufthansa.com/gb/en/homepage
2. Jakiekolwiek z/do
3. kliknąć u góry "modyfikuj"
#lufthansa #2jednostkowe0integracyjnych #testowanieoprogramowania
@Rabusek: nawet nie wiedziałem. I w życiu bym się nie spodziewał, że tak podstawowe słowo można tak z----ć.
Moje ulubione było na Ali - save przetłumoczyli na ratować.
@ujdzie: ja sie nie spodziwałem że można puścic tłumaczenie i potem tego nie sprawdzić na froncie. W ogóle kto inteligentny nawet na poziomie tłumaczenia w ekselu puścił daktyle - co on myślał, że to część listy dań w samolocie? XDD
Na froncie juz niekoniecznie
@empiufo nah, "dates" to po angielsku liczba mnoga od "daktyle" ;)
Komentarz usunięty przez autora
@Rabusek: otóż mówię jak jest:
- Hindus dostaje zadanie do przetłumaczenia strony na 100 języków.
- Puszcza Google Translate.
- Nikt kto zna dany język tego
@mk321: jeszcze to MODYFIKOWAĆ xD