Aktywne Wpisy

totem_lesnych_ludzi +203
#ksiazki #czytajzwykopem
w tym wątku wstawiacie okładki (albo tytuły jak sie wam nie chce xd) książek, co do których większość ludzi zachowuje się jakby dobrze znała treść albo autora, ale w rzeczywistości nawet ich nie czytali. Ja zaczynam:
w tym wątku wstawiacie okładki (albo tytuły jak sie wam nie chce xd) książek, co do których większość ludzi zachowuje się jakby dobrze znała treść albo autora, ale w rzeczywistości nawet ich nie czytali. Ja zaczynam:
źródło: sdfgsdfgdfgdfgdfgdfg
Pobierz

mozesz oddać mi ale ( wg mnie ), nie będę wnikał w ilość gotówki przelicz sobie
- gotkwka na koncie: 4x miesięczne dochody ( nie masz rodziny więc nie musisz mieć 6x
@kuddelmuddel: @pp93: I teraz zadaj sobie pytanie. Czy gościu który zgromadził taki kapitał pyta o rady na wykopie gdzie ulokować kapitał zamiast doradcy finansowego. Wykop gdzie większość użytkowników to 30 latkowie mieszkający z rodzicami na najniższych.
Podział spoko, tylko to wszystko co rozpisałeś to powinno Ci zająć z 1 rok albo i 2 lata żeby się obkupić - jak Ty nic nie masz doświadczenia z inwestowaniem, uzbierałeś 500k i wsadzisz 30k w krypto to się zesrasz
@mirko_anonim: nie napisales najwazniejszego info, mianowicie na co zbierasz siano....
@Jah00: Jakieś uzasadnienie do tego?