Aktywne Wpisy
Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Umiecie grać na gitarze mirasy?
Jestem na diecie witarianskiej, jem prawie wszystko surowo, głównie skoncentrowane w blenderze. Nie pytam o opinie o diecie bo czuję się jakieś 2000x lepiej od kiedy się stosuje do diety raw. Pytam o surowe źródła białek i tłuszczów i co mógłbym dodawać do owoców i warzyw żeby dietą była 80/10/10
#dieta #wegetarianizm #witarianizm #wege #jedzenie #zywnosc #zdrowie dodaje tag #medycyna bo ta dieta leczy z raka i #psychologia bo mnie powaliło na tym punkcie kompletnie #gotowanie #odchudzanie
Z awokado, mleka kokosowego (ahh to w sumie orzech), słonecznika, pestek z
Twoja wiedza brzmi jak jakieś szeroko opisane podręczniki, ale z moich obserwacji wynika że wystarczy po prostu jeść warzywa i owoce, wsparte orzechami. Głodówki są pewnie ultra szkodliwe, co? A
@przegladarkauzy: Jasne że nie, nie jadłam 10 dni i mogłabym dłużej, zaczęłam jeść tylko dlatego żeby nie przegapić końca sezonu na truskawki XD Jak pościsz to zjadasz własny tłuszcz, więc chcąc niechcąc jesteś wtedy na wysokotłuszczowej-niskowęglowodanowej diecie, a nie na wysokowęglowodanowym 80/10/10.
Ale w sumie nie ważne czy będziesz jadł 80% kcal z węgli czy 80% z tłuszczu, ważne żeby nie jeść wg tej standardowej diety, gdzie jest i tłusto i słodko i za dużo białka, bo właśnie to jest niezdrowe, nie miesza się paliwa xd
Póki co wygląda to okej, kiedyś mi się śniło żebym jadł trochę nabiału, zobaczę czy nie będę mieć niedoborów a jakby co to włączę pokarmy mające w sobie te witaminy.
Co do zimy to słyszałem że to mit że będzie ci zimno a gorące pokarmy i napoje dostarczają tylko ułudy ciepła tak naprawdę organizmu nie rozgrzewając.