Aktywne Wpisy

zajsty +333
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +10
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

Czy Niemcy to zły wybór jeśli w przyszłości planowałem tam przeprowadzkę na stałe jako najlepszy kraj do życia w #europa?
Kiedyś byłbym na 99% przekonany żeby tam spróbować życia na nowo. Ostatni raz byłem w #niemcy wieku temu więc większość informacji mam z wykopu. Zresztą na tagu #emigracja to chyba najpopularniejszy kierunek. Moje obawy to:
1. #polityka - mam wrażenie, że tamten rząd jest skorumpowany i większość to wpływy rosyjskie żeby działać na destabilizacje (wyłączenie atomu, protesty zielonych/eko, wznowienie relacji z Rosją) albo wpływy/lobby #chiny.
- czy sam fakt odejścia od atomu nie daje sygnału że ich polityka zmierza do cofania się w rozwoju?
2. #gospodarka - chociażby coraz większy udział chińskich elektryków (gdzie w DE przemysł motoryzacyjny to strategiczna gałąź)
3. bezpieczeństwo - czyli wszyscy którzy chcą do EU to jadą do Niemców
#pytanie #ue #praca #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 32b62c258280e1-948-568-10-100-1990-1193
Pobierzźródło: 614449335_865
Pobierz