Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz pozwala sobie na takie uwagi? czy powinnam to gdzieś zgłosić? nie mam anemii ze względu na dietę (jestem wege sto lat, czasem tylko #!$%@?ę pęto z grilla) i poczułam się dotknięta.
#wegetarianizm #weganizm #medycyna #kiciochpyta #przesladowaniawegetariannieustaja #lekarz #logikarozowychpaskow
@Cadfael: No i zaproponowała. Widzisz tutaj jakiś problem?
@kwasnydeszcz: Po pierwsze NIKT NIE WYRAZIŁ UBOLEWAŃ. Po drugie twoja wypowiedz w
zapas b12 w wątrobie jest na kilka lat, ale jak go wyczerpiesz to dupa, jako że jeteś młoda to może jeszcze nie czujesz efektu deficytu ale lekarka może już zaspoilerowała co się z tobą stanie
możesz też jeść mięso albo przynajmniej #!$%@?ć wegańskość i czasem #!$%@?ć jajko czy rybę
Komentarz usunięty przez moderatora
@kwasnydeszcz: przecież ona nie wyraziła ubolewania, że nie jesz mięsa, tylko wykazała Ci prosty związek przyczynowo skutkowy.
@yvnz: szacun XD