Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +169
610 złotych za wypisanie recepty na SSRI/SNRI xD
Możemy rozmawiać o stanie polskiej służby zdrowia całymi dniami, ale finalnie największy problem jest tutaj.
Robienie skoku na kasę na ludzi, którzy mają poważne problemy życiowe, psychiczne, i są gotowi zapłacić każde pieniądze, żeby wrócić do zdrowia.
#psychiatria #psychologia #depresja #lekarz100k #konowalposting
Możemy rozmawiać o stanie polskiej służby zdrowia całymi dniami, ale finalnie największy problem jest tutaj.
Robienie skoku na kasę na ludzi, którzy mają poważne problemy życiowe, psychiczne, i są gotowi zapłacić każde pieniądze, żeby wrócić do zdrowia.
#psychiatria #psychologia #depresja #lekarz100k #konowalposting
źródło: 231BD11E-0C2E-4404-B8B3-69A0AF14C246
Pobierz
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Dziś mega nieprzyjemna sytuacja na drodze. Wyjechaliśmy gravelami na szosę, taka droga gminna gdzie w niedzielę samochód jedzie co 10 minut i jest ograniczenie do 50 km/h. Trąbi na nas samochód, spoko. Ale nagle wyprzedza nas na żyletki, nie wiem 20 cm może 30 cm od nas. Masakra jakaś! Poleciały w jego stronę zasłużone faki. Koleś się oburzył i zatrzymał na środku ulicy, tak że blokował ruch w oba kierunki. Otwiera oko i coś się drze, że jakim prawem pokazujemy mu środkowy palec, że nie umiemy jeździć po ulicy i w ogóle. Coś we mnie pękło, koleś tak nas wyprzedza, że prawie zabija, zatrzymuje się na środku drogi i nas wyzywa od debili, co nie potrafią jeździć po drogach. Tyle ch** i kur dawno (a może nigdy) nie użyłem. Trochę mi głupio, bo faktycznie puściły mi hamulce. No ale koleś rzeczywiście sprowokował niebezpieczną dla nas sytuację na drodze!
#rowerowyrownik #rusztorun #szosa
Skrypt | Statystyki
Z dwojga złego lepiej słownie puścić emocje niż ręcznie :)
Swoją drogą znowu myślę o zakupie kamerki na rower przez takie akcje.
@van_der_bike: to oczywiste że mam zamiar zgłaszać odpały kierowców.