Aktywne Wpisy

chwed +108
Popatrzmy sobie na cywilizację francuską i na cywilizację polskich parków przemysłowych.
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
źródło: image
Pobierz
JustMightBe +37
źródło: temp_file1398056526672767302
Pobierz

Mirki, mirabelki. Nie wiem jak to opisać, bo jestem w totalnym szoku. Od kilku lat trafiam na bardzo złe i fałszywe kobiety. Teraz mija drugi rok jak jestem sam i jakimś dziwnym trafem poznałem idealną kobietę. Dzisiaj kolejny raz się spotkaliśmy, było cudownie, ona jest mną totalnie zauroczona a ja nią. Naprawdę bajka z charakteru, urody. Przed chwilą dojechałem do domu i zadzwoniła do mnie mi coś wyznać, bo nie miała odwagi na spotkaniu, bo tak nam było przyjemnie. Okazało się, że ma dwoje dzieci w wieku 13 i 4 lat. Uważam, że każdy ma prawo do szczęścia, nawet ona, bo różnie w życiu bywa. Mi jej dzieci nie będą przeszkadzać, ale powiedzcie mi co byście zrobili na moim miejscu? Pomijając fakt tych dzieci, to ona naprawdę ma dobre serce i super charakter. Nie chcę jej skreślać, ale chciałbym poznać Wasze zdanie.
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, nawet te śmieszkowe...
Udanego wieczoru...
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie #pytaniedoeksperta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jak masz 45 lat to znalezienie bezdzietnej ze starego pokolenia -> to praktycznie cud / red flag
jak masz 25 lat to jesteś trochę za młody na dzieci -> red flag
źródło: downloadfile
PobierzJa byłbym ostrożny dlatego, że już widziałem coś takie gdzie kobitka miała dwóch facetów i z każdym dziecko, obaj uciekli, a taka ona fajna była na początku. Kuzyn natomiast poznał podobną
─────────────────────
─────────────────────
wiesz że gdyby nie te dzieci to ona by nawet na ciebie nie spojrzała i nie byłaby taka milusia,
@Qullion: nie zauważył przed ślubem ze chora psychicznie?
jesli nie znajdziesz 25-26 latki to albo teraz albo nigdy
Niewiarygodne, ale prawdziwe. Jakby trochę przeciągnął i poczekał ze ślubem to może byłoby inaczej, ale jakoś za szybko to się potoczyło.
Zauroczenie, początki relacji to zazwyczaj klapki na oczach i często kiepski osąd (a do tych jak sam przyznajesz masz tendencję).