Aktywne Wpisy
Hektorrr +74
Linnior88 +8
Zajebibi jest 12 w nocy ja śpię a moj współlokator z piekła rodem chciał mi wbić do pokoju kiedy ja spałam , ja sie już go naprawdę boje i teraz już rozważam dzwonienie na bagiety
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje
#apple
Mi jak telefon zaczyna fochy jakieś strzelać to idę i kupuję nowy a nie bawię się w jakieś optymalizacje¯\(ツ)/¯
@paki82 od 80% do 100% przynajmniej w iOS 16.X ładuje już wolniejszym prądem. Nie zauważyłeś, że 80%+ wolniej telefon się ładuje?
@kacappylon: możesz też parkować samochód nie pod firmą a w połowie trasy do pracy (i resztę przejść z buta) wtedy też posłuży dłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Herato: no i jak to miałoby działać? prąd dochodzący do telefonu nagle rozpływa się w powietrzu?
Menwhile jacyś wanabe hejterzy iphonea "hihihi i co będziesz miał rozładowany telefon na starcie" xD
Wszystko jest dla ludzi, osobiście będę z tego korzystał bo to jest po prostu zdrowe dla kondycji telefonu.
ps. Jak w----------e całą baterie z telefonu przed 20:00
A i takie opcje w telefonach z Androidem są dostępne od lat XD.
Na początku ładowałem między 20-80 przez rok mi nie spadł ani jeden procent z kondycji, a następne pół roku prawie 10%. Stwierdziłem że to p------e. Co mi da że bateria będzie do wymiany po 3 latach a nie po 3.5roku