Wpis z mikrobloga

• 1149
@ATAT-2: ale trzeba miec nadmuchane mniemanie o sobie, zeby w ogole napisac taki post xD
"chce pracy, prosze pisac oferty, moze laskawie spojrze"
babie sie chyba szukanie pracy z szukaniem bolca na tinderze pomyliło xD
  • Odpowiedz
@cyconiusz Zastanawiam się, czy wykopek wstawiłby taki sam post, gdyby to był facet wrzucający na swój profil (nie w poście, w którym szuka pracy) np. zdjęcie bez koszuli z siłowni, czy tam innego rave’u. Nie wiem, chociaż się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SamurajPszemeg: Myślę, że i tutaj nie byłoby tego wpisu jakby dziewczyna normalnie napsiała, że szuka pracy zdalnej, ewentualnie hybrydowej. Bez wyjaśnienia: 'wyciszyć umysł' czy 'rezonująca z moim wewnętrznym ja'.
Wątpię aby osoby szukające ludzi do pracy na grupie 'praca zdalna' oczekiwały wyjaśnienia i tłumaczenia się dlaczego ktoś pracy zdalnej szuka.
  • Odpowiedz
  • 13
Oburzenie, że laska szuka pracy zdalnej na grupie do szukania pracy zdalnej.

@cyconiusz: Typiara napisała, że była lektorką angielskiego i 'liderką' (czego, kogo, w jakim projekcie - nieważne) ale teraz chce się wyciszyć więc szuka jakiejś pracy, byle zdalnej.

Jak rozumiem tak przedstawione ogłoszenie od razu by Cię przyciągnęło jako pracodawcę. prawda? Zachęcające CV
  • Odpowiedz
  • 13
Czy nie jest smieszne przeszukiwanie profilu na socialach by wylapac choc najmniejsza "wpadke"?

@Mdx91: To się pojawia dosłownie po kliknięciu w jej profil jako pierwszy post.
Normalnie w takie rzeczy się nie bawię, ale w komentarzach pod ogłoszeniem wyczytałem o 'twerkach przed autobusem' i mnie zaciekawiło ( ͡° ͜ʖ ͡°) ot cała historia
  • Odpowiedz
@ATAT-2: przeszkadza ci że typiay które w wolnym czasie chodzą skąpo ubrane na rejwy szukając pracy? A dziewczyny plażujące w bikini mogą szukać pracy zdalnej czy nie?
  • Odpowiedz