Wpis z mikrobloga

709 613 + 142 = 709 755

Ustawka z @AlteredState - dawno razem nie jechaliśmy, dużo było opowiadania co tam u nas, kilometry szybko leciały :)

Trasa to objazd Zalewu Koronowskiego, a nawet i więcej, bo nurt jeszcze niespiętrzonej Brdy przecięliśmy dopiero na przedmieściach Tucholi. Myśleliśmy o tym od dawna, pewnie pierwsze pomysły były 2 sezony temu, ale wtedy zapewne nie czułem się na siłach robić 140km z 70km szutru i piachu, coś narysowałem w komoocie rok temu, ale ze startem i metą w Koronowie (czyli minus 60 dojazdowych kilometrów w stosunku do dziś), a stanęło na całości ode mnie.

Generalnie średnia marna, bo szutry były chodzone i to czasem po schodach w górę, a nawet jak nie było piachu to były kamyczki i na środkowych 60km rzadko przekraczałem te 16-18kmh stopując Altereda. Tak czy inaczej 9h brutto w siodełku (#!$%@?ąc od kilometrów) utwierdza mnie w przekonaniu że do wyzucia z energii mógłbym kręcić pewnie coś koło 12-14h, czyli po normalnym drogach coś pode 300 pewnie :) Trza kiedyś spróbować ( ͡º ͜ʖ͡º)

PS. 800km w dwa tygodnie września to jak na mnie jest jakiś kosmos. Trochę sfatygowany chyba już jestem. Jutro pranie, piwo, mycie roweru, piwo, #!$%@? nigdzie nie jadę.

------------------------

#kwadraty

Mało dotąd jeździłem po zachodniej stronie Brdy na północ od Koronowa, a tym bardziej po piachach. Do tego nawet nie wiedziałem że powiększam bydlaka XD

Max square: 22x22 (+1)
Max cluster: 770 (+18)
Total tiles: 2689 (+34)

#rowerowyrownik #wykoptribanclub #ruszbydgoszcz #100km (38. w ogóle, 12. w sezonie)

Skrypt | Statystyki
cultofluna - 709 613 + 142 = 709 755

Ustawka z @AlteredState - dawno razem nie jecha...

źródło: 89WpU9e-ATcy3Ss3SjNmSDp6XsED9afjQX0p_JNpbgk-2048x1155

Pobierz
  • 2