Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam.
Jakiś czas temu dostałem bardzo duży spadek od babci (prawie 50 tysiecy). Zastanawiam się co można z tym zrobić. Chciałbym to jakoś zainwestować aby nie musieć za jakiś czas już pracować. Druga sprawa to moja dziewczyna. Jak jej o tym powiedzieć? Nie chce aby zakręciło jej się w głowie albo wydała wszystko na głupoty i oczywiście aby się nie martwiła że teraz będzie do mnie kolejka innych dziewczyn.
#oszczedzanie #inwestycje #zwiazki #wygryw #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bardzo duży spadek od babci (prawie 50 tysiecy).

aby nie musieć za jakiś czas już pracować.

@mirko_anonim: Jeżeli to jest dla Ciebie bardzo duży spadek, prawdopodobnie długo nie dojdziesz do momentu, w którym nie musiałbyś pracować.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: No właśnie jest ryzyko, ze jeśli są to śmieci to zamiast się same wynieść, to przyczepią sie jak rzep do psiego ogona. Wówczas Op zamiast pewności, ze laska jest z nim z miłości, będzie się zastanawiał czy jest z nim dla kasy czy z innego powodu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak 50 tys to dla ciebie dużo to lepiej nie inwestuj tylko wrzuć na lokatę, bo ewidentnie pieniądze się ciebie nie trzymają.
Ja osobiście bym władował w akcje, bo wyciągam średnio 5% miesięcznie, ale to trzeba się jako tako znać i interesować.
  • Odpowiedz