Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pojechałem na wakacje licząc na to, że kogoś poznam, bo w tej dziurze, w której mieszkam, to na pewno nie.

Zebrałem całą pewność siebie i zagadywałem do różnych dziewczyn. Czasem lepiej czasem gorzej, człowiek uczy się.

Wiadomo że nie ma co liczyć na #zwiazki za pierwszym razem, ale miło byłoby umówić się na jakąś konkretną randkę typu wspolna kolacja czy spędzenie czasu na plaży.

Kompletnie nic z tego nie wychodziło, co wprawiło mnie w zły nastrój.

Ostatniego dnia poznałem fajną, miłą dziewczynę. Bardzo się ucieszyłem, że może jednak los się do mnie uśmiechnął. Umówiliśmy się na wspólny spacer wieczorem.

Wystawiła mnie.

Czuję się kompletnie bezwartościowy.

Najgorsza jest świadomość, że ona się tym kompletnie nie przejmuje i nie wie, że sprawiła mi przykrość, a nawet gdyby wiedziała, to i tak jej to nie interesuje. To okropne, że ludzie potrafią być tak nieczuli. Mogłaby powiedzieć od razu "mam już inne plany na wieczór" czy cokolwiek, ale nie. Wygodniej jest trzymać różne opcje otwarte, a potem wybrać co pasuje.

Bardzo, bardzo mnie denerwuje tego typu zachowanie, bo sam jestem odpowiedzialny i dotrzymuję słowa. Tyle że nie dostrzega tego nikt poza kierownikiem w pracy.

#logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Kobiet już dzisiaj nie ma i nie łudź się. Nie angażuj się na emocjonalnie w żadną relacje a typiary traktuj jak produkt, jak raperzy to robią.
Baby zostały zdegenerowane emocjonalnie przez ostatnie 10 lat i tutaj już niczego nie ma, żadnych wartości.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
Wygodniej jest trzymać różne opcje otwarte, a potem wybrać co pasuje.

@mirko_anonim: dokładnie tak. Tobie też by było wygodniej ale nie jesteś chadem i nie możesz sobie pozwolić na "obracanie talerzy". Jedyne co możesz zrobić to swoje próby zalotów substytuować laskami do towarzystwa (divy, utrzymanki) bo frustracja będzie gigantycznie rosła od takich nieudanych prób. Psycha szybko Ci siądzie i zamiast cieszyć się wspomnieniami z wakacji będziesz przypominał sobie cringe z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie wiem jak to zagadywanie i umawianie sie wyglądało. Dostawałeś numery telefonu które działały czy tylko umawiałeś się na dzien i miejsce bez kontaktu? Bo jeśli byłeś zbyt nachalny to mogła się zgodzić tylko po to Ty moc się szybko oddalić i nie czuc się zagrożona, ze coś jej się stanie jak odmówi. Jeśli nie podała działającego kontaktu z nią to taka mogła być historia Twojego podrywu.
  • Odpowiedz
czuc się zagrożona, ze coś jej się stanie jak odmów

@Kitku_Karola: tak, tak, czuła się zagrożona ze strony wykopka a znając życie to nie przeszkadzałoby jej by jechać n------a na melinę z ekipą pięciu śniadych książąt z Bangladeszu xD. OP po prostu jest brzydki a kobiet nie obchodzą uczucia istot, których nie uważają za ludzi lub nie są słodkimi zwierzątkami
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna ja nie wiem z jakimi kobietami masz kontakt ale większość kobiet nie zachowuje się jak opisujesz. Zawsze skrajnie patologiczne jednostki swoją krzykliwością i ekstrawagancja mogą przyćmić to jak zachowuje się reszta kobiet.
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna jedyne co mogę potwierdzić to ze kobiety (ale to samo tyczy się mężczyzn) wychowani w atmosferze wielu zakazów i nakazów z surowym podejściem do wymuszania respektowania starszych potrafią jako dorosli być wpuszczeni jak ze smyczy i u takich osob hamulce w ogóle nie istnieją. Na studiach z informatyki były u mnie takie dwie to co wychowane w katolickich szkołach jednopłciowych z internatem przyszły na studia techniczne tylko po to by
  • Odpowiedz
Pewność to 100%.

@Kamilo67: masz autyzm? "pewnie", a "na pewno" to nie to samo.

Ja tu co najwyżej widzę żal i smutek

przyczyna tej desperacji nie obchodzi lasek do których podbija. nawet jeśli będzie trafiało mu sie spotkanie jedno na rok to dalej nie może myśleć jak desperat. jak już przestanie mu psycha siadać od ghostingu to będzie można rozmawiać dalej.
  • Odpowiedz
Bardzo, bardzo mnie denerwuje tego typu zachowanie, bo sam jestem odpowiedzialny i dotrzymuję słowa

@mirko_anonim: No to musisz wiedzieć że w zasadzie każda kobieta tak się zachowuje.

Można pisać bzdury w tonie chęci bycia miłym, że akurat trafiłeś na taką, że nie wszystkie takie są itp
  • Odpowiedz