Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @splitzy mógłbym prosić o rozszyfrowanie pierwszego słowa? Bo w zaleznosći co to za słowo, może zmienić cały kontekst :D Rozumiem że moje pytanie może być śmieszne dla osób które są zaawansowane na siłowni, no ale dla mnie to początki i dla mnie to dosyć ważne zagadnienie ;p i czemu nie mam szans wygladac jak pudzian (na szczescie...)?

• Odpowiedz
@mirko_anonim: to znaczy ze jak mozesz robic progress i dodawac ciezary to to rob, na poczatku przygody z silownia szybko bedziesz dokladal i o to w tym chodzi. Z tym pudzianem chodzi o to, ze tak sie nie wyglada z przypadku po kilku latach spedzonych na silowni. Do tego potrzeba dobrego genu, wielu lat ciezkiej pracy i duzej ilosci sterydow
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli zaczynasz z treningami siłowymi to pewnie nie masz zbyt dużo masy mięśniowej i sylwetka plażowa przy takim wzroście pojawi się gdzieś w okolicach wagi 70 kg. Wzrost mięśni taki, że będziesz zbyt dużym Ci nie grozi, musiałbyś jeść nadwyżke kaloryczną i ćwiczyć kilka lat bez przerwy, a pewnie i tak ze względu na naturalne limity organizmu nie byłbyś "zbyt duży"; nawet za 10 lat ostrego treningu przy dobrym
  • Odpowiedz