danina w formie podatku xD to jest ten sam typ manipulacji co składka zdrowotna. Przykra sprawa, że poniekąd ludzie wykształceni są elektoratem tej partii
danina w formie podatku xD to jest ten sam typ manipulacji co składka zdrowotna. Przykra sprawa, że poniekąd ludzie wykształceni są elektoratem tej partii
@discoBambo: Składka zdrowotna to największe skur****stwo. Płacę X k PLN składki obecnie miesięcznie a i tak muszę leczyć się prywatnie bo kolejki takie że dziękuję.
@kiedys_bylem_zielonka Łysy ze Smalcem też zamiast podbić typa pod sklepem i zabrać mu portfel powinni to nazwać "wnioskiem o dofinansowanie osób potrzebujących"
@sepuqqu: @pwone @Griffith Sam obrazek stworzony przez kogoś innego niż Partia Razem, natomiast taki pomysł funkcjonował w ich kalkulatorze podatkowym, który usunęli ze strony ze 3 lata temu- wyższe podatki zaczynały się już od 4 k netto i zarobki 15k to już było rzeczywiście więcej o ok 800 zł podatku/ mc.
@djtartini1: no tak, tylko, że czym innym jest zapłacenia po prostu 800 zł podatku więcej, a czym innym bezpośrednie przekazanie tych pieniędzy samotnej matce.
@kiedys_bylem_zielonka w sumie nic takiego nie widzę u nich na profilach, ale u lewackich socjalistów nic mnie nie zdziwi, więc nie można też wykluczyć autentyczności tego chorego pomysłu.( ͡°ʖ̯͡°)
@discoBambo: bo tam da sie znaleźć wykształcone osoby wśród elektoratu, na przykład moja ex - betonowy elektorat lewicy. Skończyła 2 kierunki studiów z czego jeden z wyróżnieniem, ma studia podyplomowe... tyle ze jej wiedza ekonomiczna kończy sie na darciu #!$%@? ze kobiety zarabiają mniej od mężczyzn xD
Mirasy już wiem na kogo zagłosuję w tych wyborach #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@discoBambo: Składka zdrowotna to największe skur****stwo. Płacę X k PLN składki obecnie miesięcznie a i tak muszę leczyć się prywatnie bo kolejki takie że dziękuję.
@discoBambo: przykra sprawa, ze poniekad ludzie nieuposledzeni lapia sie na takie fejury xd