Aktywne Wpisy

Plotkova99 +15
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.

Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Te garnki czy pościele dla emerytów są też ok. Problemem jest ta cena i model sprzedaży. Thermomix to ten sam typ MLM co te magiczne garnki.
Ciekawe gdzie ja się mieszczę, jeżeli dostaliśmy z żoną 15 lat temu Thermomiksa na prezent ślubny od dzianej chrzestnej?
Sam bym go nie kupił, ale jak już mam, to używam i jestem zadowolony. Nie wiem, czy jest wart ceny, ale mogę powiedzieć, że na 15 lat używania... jest jak nowy. Tylko uszczelkę wymieniłem. Sprzęt nie do zdarcia. Ciekawe
Komentarz usunięty przez moderatora
@Postronek: Jakbym mial to bym sie podjal - niestety zarowno Ty jak i inni czytanie ze zrozumieniem macie srednio opanowane - a to taka prsta sztuka. Mimo to wam nie wychodzi.
@TurnerTheBurner: przecież cię zacytowałem więc przestań się osmieszac. piszesz wyżej że to nie jest mlm bo nie ma piramidy finansowej. przestań sadzic wysrywy zanim zaczniesz mówić komuś o czytaniu xD
@tryb_graficzny: Mam rodzinę 2+3, i jest całkowicie wystarczający. Szach mat.
I powiem Ci że używam już drugi model Thermomixa (zrobiłem upgrade jak się pojawiła 6 wersja,
@Nowystaryziel: Ty no ale jednego nie rozumiem... Skoro siostra mówi że to takie g---o, nie warte ceny mimo że to dla niej pryszcz to powiedz mi dlaczego tego jeszcze nie sprzedała czy oddała na OLX? Coś tak jakby się
@Postronek: No wlasnie tez mnie to dziwi.
Wypowiadaja sie ludzie ktorzy:
a) nigdy sie tym gadzetem
- Prowadzi Cię za rączkę przez proces gotowania bez zbytniego stresu.
- zagniata ciasto, sieka, kroi (ale na regularne kształty jak do sałatki to tylko jak kupisz przystawkę jaką od niedawna oferują), miele, blenduje, ubija - czyli jak mikser i tu kończą się podobieństwa z mikserami
- gotuje na parze
- gotuje w kontrolowanej temperaturze (w tym przez wiele godzin sous vide)
- obiera