Aktywne Wpisy

Gmeras +615
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia

źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
Lolenson1888 +66
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
ewentualnie kolejny adorator walorów Fylypa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mamy prawo nawet niepochlebnie komentować, a Fylyp to dorosły facet a nie dziecko 13 level jak usilnie niektórzy chcą nam wmówić
@romek777:
Ten wybryk natury jest niereformowalny,żal twojego czasu,paru juz próbowało mu pomóc
i tylko się skończyło na przyjacielskim bolcowaniu na plebani ewangelistów,czy tam baptystów.
@romek777: wystarczy mu wysyłać pieniążki, zobaczycie jaki szczęśliwy będzie na filmikach