Aktywne Wpisy

sikpi +26
Pan dziad łaskawy jest, oszczędza na drogach i na zusie i o takich rzeczach śmie jeszcze dyskutować
Co on myśli że mi łaskę robi czy co xD ja nie muszę u niego jeździć
#zycietruckera
Co on myśli że mi łaskę robi czy co xD ja nie muszę u niego jeździć
#zycietruckera
źródło: 17522100291998800761843845495845
Pobierz
kopek +16
Może mi ktos powiedzieć po co #rozowepaski robią sobie takie wielkie tylki? To jakaś oznaka atencji? Bo piękne to to nie jest. Doopa jak u konia i zazwyczaj zero p----i.

Albo uwielbiam jak ktos mowi „hehe sama zrobilam sernik” a potem pytam o szczegoly i standardowo z gotowego twarogu sernikowego w wiaderku
Wpadam do domu i krzyczę do żony, że kupujemy thermomixa, bo on sam
@gorzki99: jak się ma wykop to już nic głupszego się czasem nie przeczyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otóż młody mylisz się, zawsze są głupie wydatki. Bez względu na to ile milionów masz na koncie. Emeryci też mają hajs na garnki za tysiące albo magiczną pościel. Czy jest to głupi wydatek? No jest. EOT boś za głupi na
@NaczelnyWoody ja bym odróżnił trochę sprawę w innym aspekcie. #termomix to typowy marketing w wielopoziomowy. Na wykopie pod tagiem #frajerzyzmlm jest zwalczana i demaskowania piramida finansowa. Ta rozbieżność wynika z tego, że wiele piramid finansowych są podobne do #mlm
@Dominias: Ale ty rozumiesz, że mi chodzi o możliwości obu urządzeń? Lidlomix radzi sobie z siekaniem mięsa? Ile jego noże wytrzymują mixowanie np lodu? Czemu wiele osób zgłasza problemy z silnikiem? Jak