Aktywne Wpisy

szcz33pan +2394
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +511
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
@cytrynooowaaa: no okey, ale to właśnie ludzie posiadający termomiksy najczęściej zarzucają tym co kupili tańsza wersję, że mają gorszy produkt, że oszczędzają itp itd :p
No i stąd się wzięło wyśmiewanie fanów termomiksa ¯\(ツ)/¯
źródło: 18d8d0d0a41146d3a8d09c2aff848f66
Pobierzto, że w jakieś knajpie stał TM3 to nie znaczy, że elita gastronomii robi na TM3
- nie stać cię biedaku
- jak kupisz to zrozumiesz
- WYDAŁEM 6000 I JESTEM KIMŚ!!
Wcale nie jak sekta MLM, nic a nic xD
źródło: hhhhh
Pobierz@kiszczak: Racja.Porownujesz zajebisty rosol do jakiejs wiesniackiej beemki?
Czyli przyznajesz sie do tego, ze nie nie potrafisz gotowac. Jedziesz na recznym :)
@chlopak_twojej_matki: A najwieksi ruchacze korzystaja z uslog pospolitych k---w..
Slowo klucz: czasem. Jak czesto?
@cytrynooowaaa: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
chłopie czy ty z 16 wieku się przeteleportowałeś żeby wierzyć w to co pokazują na filmach/reklamach/mediach społecznościowych tacy ludzie? Przecież jakby im zapłacili to oni by nawet g---o w proszku pokazali xD
źródło: temp_file4601714330833463648
Pobierz@Steven_Hyde: a czy ja piszę, że musi? Pisze, że nie ma typowej dla mlm prowizji hierarchicznej. Zacznij czytać a nie srac się o rzeczy, które sobie sam wymyślasz.
Cały czas się srasz że to musi być