Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: szczerze, mi się zajebiście mieszkało na gaju - Krynicka, Orzechowa - miałem zajebisty widok z pokoju na Ślężę z 7 piętra ( ͡ ͜ʖ ͡) . Teraz mieszkam w nowszym budownictwie, ogólnie spoko ale też w wielkiej płycie nic mi specjalnie nie przeszkadzało poza windą - jeżdżę na rowerze z różową i w tych małych windach sam się ledwo mieściłem z rowerem w tych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @dochodek Wolę się wynieść z tego miasta niż płacić ponad pół banki za gierkowski kurnik dwupokojowy do generalnego remontu. Tak naprawdę gdyby nie brak różowego to nic nie potrzebuję z Wro, wszystko co potrzebne do życia mam w większym powiatowym. Tutaj łatwiej będzie kogoś znaleźć (chociaż jakość wolnych kandydatek na rynku świń to zupełnie inna kwestia xD). Zresztą nie po to jestem w swojej branży. Idąc
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Rinter Widziałem ostatnio na Orzechowej mieszkanie na ok. 12 z metra, od osoby prywatnej i 2 lata po generalce gdyż chcą kupić większe. Takie coś mógłbym wziąć, a nie płać pół bańki i jeszcze 200 koła za remont. Tyle że takich ofert prawie nie ma, a jak są to kupują je Midele i inne takie za gotówkę.

• Odpowiedz
Do szukania rozowego masz #tinder a mieszkac mozesz w miescie 20km od Wro jest takich kilka z dobrym polaczeniem PKP drogowym.

Nie wiem po co pytasz o zdolnosc, sa jakies kalkulatory online to sobie policz. Mieszkanie kupuj na siebie a nie na rozowego ktory moze za kilka lat przestac sie z toba dogadywac. Nora wielkiej plycie do remontu i pol banki, do tego niestety 90% ofert ot p--------e pijawki biura
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na pewno są takie mieszkania, obok mnie dwa pokoje 52m z dużym tarasem z 2007 r. wykończone ok właśnie zostało zarezerwowane za 650k. Ale akurat dojazd do AOW jest przeciętny.

Jeżeli szukasz czegoś z dobrym dojazdem do AOW to rozważ okolice na północ od Marino - Poświętne i Polanowice były dosyć mocno rozbudowywane, a ceny są niższe.

Przede wszystkim musisz zobaczyć ile masz zdolności kredytowej. Alior ma na stronie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: maslice, jagodno, lipa piotrowska, psie pole, może Wojszyce, Partynice, Ołtaszyn, Żerniki i jakiś daleki oporów się znajdzie do 50 metrów
  • Odpowiedz
@Ogau: bo w tym roku nie ma limitów co do chętnych, a w kolejnych lata już są limitowane miejsca (singiel bedzie brany jako odpad społeczny i ostatni w kolejce)
  • Odpowiedz