Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

To nie jest wina polityki żadnego rządu, że nie ma dzieci a zmian obyczajowych które działają na niekorzyść. Chciałbym mieć żonę, dzieci, rodzinę, dom.. ale z kim mam to mieć skoro nie ma dla mnie kobiety?

A kto tworzy takie prawo, że nie opłaca się mieć dziecka, bo koszty życia są co raz wyższe i świadomi ludzie wiedzą, że posiadanie dziecka to w najgorszym razie będzie wegetacja
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

To nie jest wina polityki żadnego rządu, że nie ma dzieci a zmian obyczajowych które działają na niekorzyść.

To jest wina tylko i wyłącznie trzech rzeczy;
1) taniego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

ani Turcy ani Hiszpanie nie mogą się pochwalić dużym wzrostem

@Lysandros: to nie ma znaczenia jak jest na prawdę, liczy się to jak kobiety ich postrzegają, a polki i ogólnie kobiety z byłego bloku wschodniego sà zakompleksione i myślą, że faceci z zachodu sà lepsi niż
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: boshe jakie to zdjęcie jest beciakowskie. Tak właśnie widzę (jak na zdjęciu po prawej) każdego lamentującego przegrywa który skomli o tzipę. Wy potrzebujecie mamusi a nie żony xd

Żeby nie było, sam jestem single forever i ruchałem tylko raz w życiu bez płacenia ale jak czytam takie posty to mnie skręca z żenady.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jesteś takim samym człowiekiem jak te kobiety po przejściach, osoby które były nie zaburzone już dawno są w związkach i mają rodziny i są szczęśliwe, to nie jest tak że tylko kobiety zepsuły rynek, gdyby z tobą było wszystko ok to nie miałbyś problemów.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz