Wpis z mikrobloga

@pieczony_szczur_z_ogniska: poza tym że bezbecja straszna, to jeszcze walisz ten sam błąd kilka razy więc zakładam że to nie przypadek:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rzeczownik_odczasownikowy

Nie z rzeczownikami odczasownikowymi pisze się łącznie, na przykład: niedotrzymanie terminu, niepalenie papierosów, nieuświadomienie pacjentów, nieprzestrzeganie reguł, niezatrzymanie się, niewykonanie polecenia.

myślę że możesz sobie zaznaczyć minimum pogardę do nauk humanistycznych, bo w książkach i innych tekstach występuje to tak często że przez osmozę widać że coś tu nie
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Bezbecja? To sa stereotypy o programistach zebane w calosc. Ja wiem ze to wcale moze tak niewygladac w IT jak jest w bingo przedstawiane ale jednak wiekszosc Polakow tak wlasnie widzi programistow.

I dzieki za pokazanie gdzie popelnilem bledy. Poprawie je przy v.5
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: nie wiem co widzi większość Polaków, bo szczerze to nie znam takich statystyk, ani ich nie szukam. Znałem bliżej jednego programistę, który był socjopatą i zarabiając koło 30 k miesięcznie kazał płacić za siebie w restauracji loszce z którą był która miała ciut wyżej minimalnej, a umarł po ćpansku w kiblu, więc zapewne trzymał lepiej ramę czy jak to się nazywało od ciebie (i ode mnie bo jestem generalnie
  • Odpowiedz
a umarł po ćpansku w kiblu, więc zapewne trzymał lepiej ramę czy jak to się nazywało od ciebie

@Usmiech_Niebios: Czekaj co? Ty uwazasz ze cpunisko ktore walnelo zlotego strzala trzymalo lepiej rame ode mnie? Ktos kto przegral ze swoimi uzalenieniami gdzie ja wyszedlem absolutnie ze wszystkiego bez tabsow czy psychologow tylko silna wola i sportem no poza kawa ktora planuje rzucic w najblizszym czasie? Czy Tobie sie sufit na leb
  • Odpowiedz