Aktywne Wpisy

masternodeBTC +410
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +26
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

Więc do pracy przychodzą bezstresowo, wiedzą, że to bardziej dla kontaktów towarzyskich, a pensja męża dodaje takiej pewności siebie, że czują się same jak ryba w wodzie i więcej zarabiają niż ja, bo mogą negocjować, zwolnić się, przezimować dwa lata itd.
Czemu bycie facetem jest tak przerypane w tym świecie?
#pracbaza #korposwiat #redpill #blackpill #pracait #takaprawda #rozowepaski #feminizm #zarobki #zwiazki #pieklomezczyzn #pieklokobiet #logikarozowychpaskow
i więcej zarabiają niż ja, bo mogą negocjować, zwolnić się, przezimować dwa lata itd.ido pracy przychodzą bezstresowo) i jeszcze się tym chwalisz xd@Ynfluencer: tak już jest, też mnie na początku kariery w korpo zastanawiało jakim cudem panny zarabiające 2/3 tego co ja non stop opowiadają o podróżach imprezach, do tego maja na sobie codziennie wartość połowy swojej wypłaty. Szybki stalk na fb wyjaśnił temat, bogaci rodzice lub bogaty bolec typu starszy 5 lat senior engineer cos tam w innym korpo
Wiec najwyzsza pora, zaczac podchodzi do pracy jak czlowiek, a nie niewolnik.
A dokladajac do tego, tagi ktore wrzuciles we wpis i odbieranie przez ten pryzmat zycia, doklada ci jeszcze zolci i czyni
@Ynfluencer: musisz się w życiu mniej denerwować.( ͡° ͜ʖ ͡°) I pamiętaj, że takim myśleniem sam wkręcasz się w korpo wyścig szczurów. Rób swoje i nie bacz na innych.
Komentarz usunięty przez autora