Aktywne Wpisy
Juandeaustria2 +1302
Mirki, warto zatrudniać #rozowepaski do zespołu programistów? Zgłosiła się dziewczyna na entry level. W zespole sami faceci, którzy sporo ogarniają. Moje obiekcje dotyczą ewentualnej atmosfery w zespole. Macie jakieś doświadczenia z kobietami w tej branży? Scrum master here
#korposwiat #korpo #pracait #praca #programista15k #programowanie #kiciochpyta
#korposwiat #korpo #pracait #praca #programista15k #programowanie #kiciochpyta
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #warszawa #kredythipoteczny
Przecież nie do Ciebie
XD to z Ciebie chłopie za takie dyskusje :D
@zenon_z_chorzowa1: Używasz gazu z butli?
@Ogau: nie są łatwo dostępne. Są relatywnie drogie nawet w mniejszych miastach.
Ważna jest jakość życia. Natomiast miasta do funkcjonowania wymagają też prostych pracowników. W takim układzie nie tylko ludziom żyje się
@frequenttraveler: rzeczywiście 1500zł raty kredytu to potężne pieniądze xD
Nie do końca rozumiem jaki z tym masz
Nie każdy musi mieć mieszkanie na własność. Nie każdy też musi mieszkać w stolicy.
@FedoraTyrone: ale to jest bzdura, mieszkanie, ziemia, dom od zawsze były i zawsze będą formą inwestycji i myślenie życzeniowe nigdy tego nie zmieni, chyba, że idziemy w pełny komunizm i brak własności prywatnej.
@FedoraTyrone: a co z tymi co mają więcej pieniędzy a inni mają mało?;P
a serio to wczesniej czy pozniej znacjonalizuja nieruchomosci ale zrobią to wtedy jak koszty remontów pójda w kosmos i nikomu sie nie bedzie oplacac zdezelowanych
A kupiłam tylko po to, by nie płacić za hotele albo inne noclegi jak wpadam do stolicy.
Czy używasz w gazu z butli?
moja odpowiedz:
Tak, gaz butli mam w jednym drewnianym domu nad jeziorem, nie ma możliwości innego sposobu ogrzania jedzenia. Mam też w dwóch grillach gazowych w innych domach. ale nie bardzo wiem o co pytasz. mam tez jeden dom co jest ogrzewany gazem ale takim z sieci, jeden ogrzewany kominkiem i jeden ogrzewany