Aktywne Wpisy

ElenaRain +635

Foxing +374
Obecny proces instalacji #windows11 przypomina jakąś chińską podróbę z bazaru, a nie produkt rynkowego giganta. Wymuszanie konta online, milion pytań o lokalizację / reklamy / śledzenie / numer buta, nagabywanie na subskrypcje Office 365, Bing Bing Wahoo, gejpass, synchronizację z chmurą, dane karty kredytowej, instalowanie aktualizacji, o które nie prosiłeś... ostatnio dodali nawet etap o importowaniu danych do Edge. Dla zwykłego użytkownika to z pół godziny przeklikiwania i czekania, zanim

źródło: Windows11-konfiguracja-krok-po-kroku-6
Pobierz
Ostatnio widziałem na tagu #audi kilka fot ze spalania w dłuższej trasie zgodnej z przepisami.
U mnie Zielona Góra - Tiers (miejscowość w górach we Włoszech). Przez Niemcy i Austrię. Jechałem pod znaki + maks. 10 km/h.
W komentarzu fota z ekonomicznej krótszej jazdy, między miejscowościami w Dolomitach. To żeglowanie/dryfowanie sporo zaoszczędza. I chyba odłączanie osi (choć nadal nie wiem czy na pewno mam odłączane 4x4, czy stałe ;)).
#niktniepytal #motoryzacja #samochody
źródło: IMG_3800
Pobierzźródło: IMG_3802
PobierzBTW odłączane quattro to chyba nie istnieje. Coś podobnego jest w modelu a3 ale tam nie ma quattro tylko jakieś g---o je udające na haldexie ;)
@cwlmod: moze po prostu nie ma tak silnego genu polaka
Może ty masz gen miernoty drogowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz_2023-08-11_064629171
PobierzRęce opadają
Jaką wiedzę o autostradach potrzebujesz by jechać po nich szybko? xD Czyli nie potrafisz jeździć, a teraz dochodzi czynnik bycia cymbałem, który nawet nie wie jak wygląda sieć
Tak tak, poczekaj zwolnię na esce do 100 bo dali na prostej drodze znak.
O albo jest zakręt na krajówce- i
W PL: ej jedź 80km/h bo może być zwierzyna na ekspresówce, masz tutaj 25km nowej ekspresówki, 80km/h to dobra prędkości byczq
źródło: temp_file9187092113477702629
PobierzJedyne co zmienić może wynik to jakieś 5.0 v8 albo SUV pchający powietrze
Sprawdź dobrze czy przypadkiem nie masz sprzęgła wielopłytkowego rozdzielającego napędy
@tellet: a wypadkow i tak mamy od usrania, wiec o co chodzi. Widocznie debilom polacki gen nie pozwala sie stosowac do znakow i masz wyniki tego na grafice wyzej
źródło: temp_file5682396971595451533
Pobierz1. motocykl 200km/h na 50km/h
2. alkusy wypadajacy w nocy z zakretu
3. nieustąpienie pierwszeństwa bo ma sie wszystko w dupie
Nie widać tam nic co można by było zakwalifikować pod jazdę szybko ale bezpiecznie