Aktywne Wpisy

zajsty +242
W 30 kolejce Harry Kane z jednym trafieniem.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL30
Pobierz
PozdroMleczny +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam zagwozdkę. Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy? 300, 1000, 1500, 3000, 10000?
Planujemy zakup mieszkania i nie ukrywam że wolałbym więcej wkładu własnego mieć niż wydać parę tysięcy na coś co po ślubie i tak pójdzie do szafki ( ͡° ͜ʖ ͡°) z materialistka też chyba nie jestem bo na kasę nie patrzy, bo jestem raczej biedakiem xD #rozowepaski #zareczyny #slub
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Cena?
źródło: IMG_8414
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
I zaręczynowy część kobiet po ślubie nosi razem z obrączką, z tego co widzę. Sama też tak noszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przejrzyj sobie jakieś gotowce, ale nie z sieciówki, tylko w jakichś mniejszych sklepach. Ewentualnie jak masz złoty złom to możesz go oddać w rozliczeniu, będzie taniej
──────────────────
źródło: IMG_20230808_172756
PobierzAlbo podpytaj jej subtelnie jaką biżuterię lubi, da ci to jakieś wskazówki ile to może kosztować.
Ja jestem na tyle bezczelna, że powiedziałam mojemu, że jego znajoma ma podobny do takiego jaki bym chciała xd