@korespondentka: aż tak to nie jest że nieśmiali. Pewnie jesteś gruba albo jakiś bazyl z cb a skoro siedzisz na wykopie to może i jedno i drugie i pewnie wrzrost poniżej 170? przy wadze 90? Tu niby się dogadasz z jakimś przegrywem, ale wiesz jak zobaczy na żywo to pała w dół i... no wiesz... przezinternet trochę oszukasz życia w realu nie oszukasz
@korespondentka: ja już widziałem na żywo takie "piękności" z fotoszopa i kamerka koniecznie z góry bo z góry fałd nie widać, wzrost też w szpilkach takich min 10cm. A poza tym ta cała zabawa tutaj polega tylko na tym że się tylko gada i gada o tym co by się chciało ale ale! wiadomo że nie wolno absolutnie urealniać tych żali bo wtedy wszystko zniknie i będziesz karyną/oskarkiem... normikiem xd
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: 1685165697968987
Pobierzźródło: IMG_0896
Pobierz@korespondentka: dziwne określenie na słowo brzydcy
źródło: gon-spermiarza-mem-wykop
Pobierzźródło: Shehulk+is+best+girl+_8430827ecb9e886a4f359db77e642a92
Pobierz@yupitr no hej, co tam
@Kindybal_xD nie
@Pralko-suszarka a kto mówi, że nie ruszę?
@korespondentka: ty