Aktywne Wpisy

butterfly +87

CzosenWan +130
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

#dermatolog #dermatologia #lekarz #zdrowie #nfz
Miał ktoś usuwane pieprzyki i znamiona? Byłem ostatnio pierwszy raz u dermatologa i od razu dostałem skierowanie do poradni dermatologicznej na usunięcie 3 pieprzyków. Jak wyglada zabieg i ile czeka się na wyniki wyciętych rzeczy? Przyznam szczerze, że trochę się boje, bo nie wiem czego mam się spodziewać.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Orientujesz się czy można te wycięcia oddać do badań prywatnie? Chciałbym jak najszybciej wiedzieć na czym stoję.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale zawsze możesz szukać prywatnie co i tak Ci nie zagwarantuje że będzie szybciej.
Co to WZW C - przy zachowaniu jalowosci a takie są aktualnie standardy praktycznie żadna szansa. Wspomniana 'siostra ' mogła nie pamiętać o kosmetyczce
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Komentarz usunięty przez autora