Aktywne Wpisy

Wygryw_z_wyboru +62
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz
pyra1990 +7
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz

#pracbaza #kolchoz #prawopracy #januszex Robię w kołchozie za 3k zł jako magazynier-kierowca (głównie kierowca), ze mną pracuje jeszcze jeden oraz kierownik-przedstawiciel, który idzie na urlop dwutygodniowy i po tym, jak ten drugi współpracownik odmówił przejęcia jego obowiązków, to sobie wymyślił, że ja będę obdzwaniał klientów po zamówienia oraz je fakturował, oczywiście mając dalej swoje obowiązki. Co zrobić? Od razu jak się dowiedziałem o tym to powiedziałem, że ja się na tym nie znam, że nie znam ludzi od których odbiera zamówienia i nie wiem, czy się będę wyrabiać z innymi rzeczami. Czy powinienem uderzyć do szefa, żeby chociaż załatwić jakąś rekompensatę w urlopie albo wynagrodzeniu? Jak to wygląda od strony Kodeksu Pracy?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
a na szybko to szedlbym po premie za dodatkowe obowiazki, bez pyskowki itd, umowa i zakres obowiazkow to ogolnie fikcja w wiekszosci w polsce nawet w wiekszych firmach, odpuscilbym sobie
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi