Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +241
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +79
źródło: animation (29)
Pobierz

@chomi: jest git, wyluzuj
skończy rok i się uspokoisz
niektórzy tak mają po prostu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: images
Pobierz@smdbabe: Twój komentarz pokazuje, że nie dorosłeś do roli ojca. Nic o tym nie wiesz. Kobieta po porodzie potrzebuje wsparcia, opieki, a czasem nawet pomocy specjalisty, a nie twoich tłumaczeń i wyzwisk. Nie dziwię się, że
@festinalente333: jeśli to hormony, to CBT praktycznie nic nie da.
@kocha_to_poczeka: Rany. Taka porada to jak powiedzenie facetowi z depresją i myślami samobójczymi:
"nie przesadzaj, wyjdź z domu, przejdzie ci".
Strach o dziecko to jest rzecz ktorej się chyba nie spodziewałam że dotknie mnie aż tak. Ogólnie nie jestem rodzicem panikującym ani nadopiekuńczym, często inni mają zawały nad wyczynami moich dzieci i wyciągają ręce żeby je łapać - zwykle nie spadają ;) natomiast taki lęk że przeoczę, spóźnię się, niedopatrze,