Aktywne Wpisy

MonazoPL +156
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
sforce +5

Obejrzałem dokładniej ten samochód. Okazało się, że to jednak jest silnik 1.4 TSI 150KM. Przebieg 110k km, stan idealny, nadal serwisowany w ASO. Nie ma się do czego przyczepić. Właściciel chce za niego 55k PLN- ów.
Myślicie, że warto?
#skoda #octavia #motoryzacja #samochody #handlarze #auto #wycena #mechanikasamochodowa
Skoda Octavia III Liftback z silnikiem 1.2 TSI (benzyna bez LPG). Rocznik 2015, przebieg około 100k, skrzynia manualna. Kupiona w polskim salonie, od początku jeden właściciel. Cały czas serwisowana w ASO, bezwypadkowa.
Wyposażenie standardowe- czujniki parkowania, tempomat, sterowanie w kierownicy itp.
Jak przeglądam
No może że klimatronik jest, skóra na kierownicy, kierunkowskazy w lusterkach, lepsze światła albo automat.
No i przebieg 100k, najlepsze lata ma to auto za sobą a ktoś chce jeszcze 55k mimo że to ty juz będziesz naprawiał to auto. Taniej by było iść
@dzem_z_rzodkiewki: to nie jest golas. Nawet lakier nie jest biały xD
@Cztero0404: myślę, że jak pomęczę właściciela to cena stanie na 50k. To jest pierwszy właściciel, samochód garażowany, wszystko robione w ASO. Nawet pióra wycieraczek wymieniał w ASO.
Czujniki cofania to nawet w aucie za 43k z salonu dostawałeś
Najlepiej pokaż fotke ze środka
@inko-gnito: czyli pewnie co 30k
To jest ten silnik
https://www.motobenzyna.pl/silniki/4782-silnik-1-4-16v-tsi-ea211-150km.html
czy ten?
https://www.motobenzyna.pl/silniki/silnik-vw-1-4-16v-tsi-150km-160km-ea111.html
źródło: papiez-macha-reka-jan-pawel-ii-pozdrawia-podniesiona-reka
Pobierz@hadrian3: nie będę montował gazy. On ma silnik z pierwszego linku.
Te czujniki cofania i tempomat to są tak tanie rzeczy że gratis to dodawali. Ja w Fordzie płaciłem 450zł. Prawdziwe wyposażenie to:
- automat
- android auto
- smart link
@inko-gnito: Generalnie za 50k masz pod korek wypchanego rapida z 2018 z roku 1.6TDI 115km więc się zastanów, moim zdaniem możesz zejść jeszcze z ceny
Ceeda za 60k z 1.4 140 nie kupisz z normalną historią :/