Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 27.2% (387)
- 3-4 k 10.8% (154)
- 5-7 k 12.9% (183)
- 8-10 k 6.8% (97)
- powyżej 10 k 42.3% (603)

Ukiss +140
Perełki z rejestru PESEL, część 2!
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)

Nie mogę wyjść z tego błędnego koła. 2 lata temu rozstałem się z dziewczyną, zaczęła się praca zdalna i przytyłem jeszcze bardziej. Nie jestem w stanie schudnąć bo zajadam emocje i samotność. Wytrzymuję maks 5 dni i potem znowu wracam do starych nawyków. A jestem samotny bo wstyd mi wychodzić do ludzi, na te wydarzenia co zawsze chodziłem i je lubiłem. Jakieś festiwale, dni kawy i inne pierdoły, ale zawszę mogłem z ludźmi pogadać, poznać kogoś. W Krakowie jest dużo takich wydarzeń i też raczej nie mam problemu do kogoś zagadać.
Teraz jest inaczej. Większość ciuchów ciasna, chodzę w oversize żeby mnie nie opinały, czuję się mało atrakcyjny, boję się, że spotkam na tych wydarzeniach moje byłe dziewczyny z chłopami i zobaczą jak się zapuściłem. Nie sądziłem, że waga może tak wpłynąć na głowę.
Całe życie byłem szczupły, wysportowany, we wszystkich dyscyplinach brałem udział i reprezentowałem instytucje szkolne. A dzisiaj nie wiem co się dzieję. 30 lat na karku i mam wrażenie, że zjem coś małego i mam brzuch nadęty i tyje.
Leczę się jeszcze na depresję, ale są to już najmniejsze możliwe dawki, więc myślę, że raczej nie wpływają tutaj na apetyt bardzo.
Jak wyjść z tej spirali s----------a?
#odchudzanie
#chudnijzwykopem
#zdrowie
#dieta
#nadwaga
#otylosc
#depresja
#psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Oczywiście posiłki nawet zamawiane podkręcam warzywami. I jako przekąska też wpadają warzywa, owoce, orzechy, skyr, itp.