Aktywne Wpisy
Pieczarka +351
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
soshiu +10
Spotykam sie z dziewczyną od paru miesiecy. Zachowujemy się jak para, ale z niewiadomej przyczyny nie chce nazywać tego związkiem bo "nie lubi tego słowa". Czy to dziwne że zie tym przejmuje? Bo dla mnie to bez różnicy czy związek, czy relacja ale ona sie jakoś wzbrania mocno przed tym określeniem "związek" #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Generalnie jedna wielka patologia, nie da się przejść 500m żeby nie zobaczyć jakichś patologicznych zachowań a patroli policyjnych zero. Ktoś kiedyś kogoś zabije, wpadnie w poślizg, wjedzie w tłum i #!$%@?ą progi zwalniające co 50m i znowu ogół kierowców będzie odpowiadać za to, że część debili robi sobie tor wyścigowy z ulic miasta i policja na to całkowicie ma wywalone. O ile w dzień widać, że jeszcze czasami gdzieś się pojawią i ogarniają patologię tak w nocy wolna amerykanka.
#polskiedrogi #samochody
@ZdeformowanyKreciRyj ta nikogo, a jak zlot jest na parkingu to 80 dowodów potrafią zabrać na strzała xD
Zatrzymywanie z dupy to mi się nie podoba, ale za to co odwalili na tym moście to niech zgniją w pierdlu, bo podciągneli (prokuratura) to pod działania grożące infrastrukturze.
To co się wydarzyło to jeden nieszczęśliwy wypadek. Przestańcie mieć narrację że kara śmierci za jechanie 70km/h w mieście albo że zatrzymanie się na ulicy gdzie jest na to miejsce, żeby odebrać pasażera to jest niewiadomo jakie zagrożenie. Przestańcie być ostatnimi
Jest w polskim prawie taki fajny przepis, nie pamietam jak brzmi w kodeksie ale go sparafrazuję „stworzenie ryzyka katastrofy lądowej”. Przyklepać to takim pseudoscigantom i do pierdelka na 2 lata. Pare takich wyroków i fajki by zmiękły.