Aktywne Wpisy

M83_ +32
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +119
źródło: 1000000093
Pobierz

Generalnie jedna wielka patologia, nie da się przejść 500m żeby nie zobaczyć jakichś patologicznych zachowań a patroli policyjnych zero. Ktoś kiedyś kogoś zabije, wpadnie w poślizg, wjedzie w tłum i n--------ą progi zwalniające co 50m i znowu ogół kierowców będzie odpowiadać za to, że część debili robi sobie tor wyścigowy z ulic miasta i policja na to całkowicie ma wywalone. O ile w dzień widać, że jeszcze czasami gdzieś się pojawią i ogarniają patologię tak w nocy wolna amerykanka.
#polskiedrogi #samochody
źródło: obraz_2023-07-15_125712067
Pobierz@ZdeformowanyKreciRyj ta nikogo, a jak zlot jest na parkingu to 80 dowodów potrafią zabrać na strzała xD
To co się wydarzyło to jeden nieszczęśliwy wypadek. Przestańcie mieć narrację że kara śmierci za jechanie 70km/h w mieście albo że zatrzymanie się na ulicy gdzie jest na to miejsce, żeby odebrać pasażera to jest niewiadomo jakie zagrożenie. Przestańcie być
Jest w polskim prawie taki fajny przepis, nie pamietam jak brzmi w kodeksie ale go sparafrazuję „stworzenie ryzyka katastrofy lądowej”. Przyklepać to takim pseudoscigantom i do pierdelka na 2 lata. Pare takich wyroków i fajki by zmiękły.