Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: teleskop z dobrym przybliżeniem mordo ogarnij sobie, i tym teleskopem musisz spojrzeć w jej narządy rozrodcze tam daleko hen hen będzie normalnie na samym końcu na ścianie cyfra/liczba wybita, bo to wszystko się normalnie zapisuje właśnie, żeby nie było oszukiwania żadnego albo coś, to jest transparentne, tylko trzeba wiedzieć właśnie gdzie szukać.
z fartem
  • Odpowiedz
w jaki sposób dyskretnie badacie sytuacje?

@mirko_anonim: Idź do wróżbity Jackowskiego. Nigdy nie wiesz ilu laska miała mężczyzn przed tobą. Jak niby chciałbyś to zweryfikować, kiedy mówi ci, że jesteś np. tym trzecim? Przecież to kompletny nonsens. Tylko twoja to jest prawa renia. Ona była tylko z tobą. xD
  • Odpowiedz
Laska nie jest z tych cichych szarych myszek, wprost przeciwnie - typowa ekstrawertyczka z gronem znajomych, również mężczyzn. Wydaje mi się, że lubi otoczenie facetów nawet bardziej niż kobiet. Doradźcie coś Mirkowi, w jaki sposób dyskretnie badacie sytuacje? Ja mam 27, a ona 28 lat.

@mirko_anonim:
w tym wieku coś koło 50ciu
  • Odpowiedz
Wydaje mi się, że lubi otoczenie facetów nawet bardziej niż kobiet

@mirko_anonim: Odpuść. Nie warto.

Będzie zdradzać na 100%

Jestem gotów sobie rękę uciąć, tak tego jestem pewny. Będziesz żałował.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie pytaj wprost bo to nie ma sensu. Jest taka zasada że każdy mierzy swoją miarą. Zapytaj "jak myślisz ile facetów miała tamta laska?", zapytaj tak o kilka dziewczyn i słuchaj odpowiedzi. Jej odpowiedzi będą zbliżone do jej własnego przebiegu - spowodowane jest to właśnie mierzeniem swoją miarą. Tylko wybieraj dziewczyny podobne posturą do twojej, bo jak zapytasz o 130kg babke to może odpowiedzieć że zero
  • Odpowiedz
boje się, że ta liczba może przekroczyć mój próg akceptacj

@mirko_anonim: Ale problemem może być liczba różnych partnerów, czy liczba stosunków jakie z nimi odbyła?
  • Odpowiedz