mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Precypitat
675
Errad
Errad
  • adult
41
Hissis
@mirko_anonim: teleskop z dobrym przybliżeniem mordo ogarnij sobie, i tym teleskopem musisz spojrzeć w jej narządy rozrodcze tam daleko hen hen będzie normalnie na samym końcu na ścianie cyfra/liczba wybita, bo to wszystko się normalnie zapisuje właśnie, żeby nie było oszukiwania żadnego albo coś, to jest transparentne, tylko trzeba wiedzieć właśnie gdzie szukać.
z fartem
38
woskrosenie
woskrosenie
@mirko_anonim: nie pytaj wprost bo to nie ma sensu. Jest taka zasada że każdy mierzy swoją miarą. Zapytaj "jak myślisz ile facetów miała tamta laska?", zapytaj tak o kilka dziewczyn i słuchaj odpowiedzi. Jej odpowiedzi będą zbliżone do jej własnego przebiegu - spowodowane jest to właśnie mierzeniem swoją miarą. Tylko wybieraj dziewczyny podobne posturą do twojej, bo jak zapytasz o 130kg babke to może odpowiedzieć że zero
29
KurierInpost
@mirko_anonim:
Zapraszam komisję weryfuckacyjną
22
Ashurbanipal
21
yannikto
@mirko_anonim: szczerze to każdy woli otoczenie facetów bo jest mniej toksyczne.
19
maciusuper
maciusuper
16
Operator_imadla
Operator_imadla
@mirko_anonim moja ex pamiętam że na początku krygowała się ze zrobieniem loda avpo jakimś czasie sama proponowała żeby zajechać do lasu, w środku dnia w lesie rozbierała się do naga opierała o drzewo i sama inicjowała 99% stosunków i to nigdy nie było żadnego misjonarza tylko zawsze jakieś wydziwianie, raz nawet ruchalismy się w oknie bo widziała że para z bloku obok nas podgląda, wtedy mnie to mega jaralo a dopiero
15
LifeReboot
LifeReboot
12
e.....h
@mirko_anonim:

Laska nie jest z tych cichych szarych myszek, wprost przeciwnie - typowa ekstrawertyczka z gronem znajomych, również mężczyzn

Im dłużej żyję tym bardziej uważam to za krzywdzący stereotyp. Ekstrawertyczki dbają o swoją reputację i nie chcą być oceniane jako latawice, a właśnie te szare myszki się p------ą po kątach jak szalone bo żyją w hermetycznych gronach i chcą sobie 'odbić' nieatrakcyjne życie. Są jeszcze damskie przegrywy, ale generalnie cicha
12
mateusz-bogacki
@mirko_anonim: No nie wiem, może zapytaj? xD
11
U.....k
Wydaje mi się, że lubi otoczenie facetów nawet bardziej niż kobiet

@mirko_anonim: Odpuść. Nie warto.

Będzie zdradzać na 100%

Jestem gotów sobie rękę uciąć, tak tego jestem pewny. Będziesz żałował.
11
Precypitat
11
Precypitat
@chodznapole: mirki powinny se pomagać, to pomagam
11
Runaway28
11
swierzaq
@mirko_anonim: po prostu się jej zapytaj i pomnóż przez 3
10
girlsjustwannahavefun
@Precypitat: hahaha <3
9
chodznapole
@Precypitat: co tu się o------o XDXDDDDD
8