Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Trudno w tych czasach być kobietą, która jest samodzielna, zarabia dobrze, ma własne zainteresowania i nie są to wcale kluby ani koleżanki. Często niestety zderzam się ze ścianą wśród facetów pod tytułem "fatalne doświadczenia, kobiety szukają sponsora albo są po prostu puszczalskie"
Zbudowanie relacji będąc z góry ocenianą przez pryzmat innych kobiet jest przykre.
#zalesie #rozowepaski #zwiazki #chcepogadac #niebieskiepaski #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trudno w tych czasach być kobietą, która jest samodzielna, zarabia dobrze, ma własne zainteresowania

@mirko_anonim: niby trudno, ale i tak wciąż najłatwiej w historii (i w ogóle obecnie na świecie, w Indiach, czy na bliskim wschodzie to można tylko w amerykańskich filmach zobaczyć).
  • Odpowiedz
Zbudowanie relacji będąc z góry ocenianą przez pryzmat innych kobiet jest przykre.

@mirko_anonim: Przykre? To chyba normalne, że człowiek jest w pierwszej kolejności oceniany przez pryzmat "ogółu" wcześniej spotkanych ludzi. xD Sam staram się zachowywać otwartą głowę, ale jakoś nie odbieram tego wybitnie osobiście, kiedy na pierwszych spotkaniach patrzy się na mnie przez pryzmat mojej płci. W jaki inny sposób te baby miałyby na mnie patrzeć, kiedy całe ich doświadczenie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Mogłoby tak byc, ale nigdy tego nie zrobisz. Ani Ty ani nikt inny. Rozumiem, że wykopków nie traktujesz jak mężczyzn, tylko jak podludzi, ale trochę hipokryzja mimo wszystko xD Jeszcze robisz z siebie damski przegryw. Prawdziwy przegryw jest wtedy, kiedy umierasz a Twoje zwłoki znajduje po 3 miesiącach sąsiad, bo za bardzo śmierdzi.
  • Odpowiedz