Aktywne Wpisy
fanatykwedkarstwa2 +269
jebluschytrus +142
Jak widzę ten wylew szamba na kobiety to mogę z całą pewnością powiedzieć, że żyd ładnie wam zakręcił korbą. Wojna płci to pierwszy trybik chazarskiej machiny i widać, że na całym świecie kręci się idealnie. Jak możemy budować społeczeństwo skoro strony zdolne do jego tworzenia szczerze się nienawidzą. Cała reszta którą obserwujemy to jest tylko pokłosie tej wojenki.
Żymianie 1:0 Świat
#zydkrecikorba #bekazniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow
Żymianie 1:0 Świat
#zydkrecikorba #bekazniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow

Trudno w tych czasach być kobietą, która jest samodzielna, zarabia dobrze, ma własne zainteresowania i nie są to wcale kluby ani koleżanki. Często niestety zderzam się ze ścianą wśród facetów pod tytułem "fatalne doświadczenia, kobiety szukają sponsora albo są po prostu puszczalskie"
Zbudowanie relacji będąc z góry ocenianą przez pryzmat innych kobiet jest przykre.
#zalesie #rozowepaski #zwiazki #chcepogadac #niebieskiepaski #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: niby trudno, ale i tak wciąż najłatwiej w historii (i w ogóle obecnie na świecie, w Indiach, czy na bliskim wschodzie to można tylko w amerykańskich filmach zobaczyć).
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: to samo jest w drugą stronę. Facet to zło, zostawi, zdradzi, okłamie, oszuka.
@mirko_anonim: Przykre? To chyba normalne, że człowiek jest w pierwszej kolejności oceniany przez pryzmat "ogółu" wcześniej spotkanych ludzi. xD Sam staram się zachowywać otwartą głowę, ale jakoś nie odbieram tego wybitnie osobiście, kiedy na pierwszych spotkaniach patrzy się na mnie przez pryzmat mojej płci. W jaki inny sposób te baby miałyby na mnie patrzeć, kiedy całe ich doświadczenie