Aktywne Wpisy
Robauke +385
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
xxcorexx +86
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Trudno w tych czasach być kobietą, która jest samodzielna, zarabia dobrze, ma własne zainteresowania i nie są to wcale kluby ani koleżanki. Często niestety zderzam się ze ścianą wśród facetów pod tytułem "fatalne doświadczenia, kobiety szukają sponsora albo są po prostu puszczalskie"
Zbudowanie relacji będąc z góry ocenianą przez pryzmat innych kobiet jest przykre.
#zalesie #rozowepaski #zwiazki #chcepogadac #niebieskiepaski #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@Kamokamo: Nic nie robię i nie mam.
@mirko_anonim: A na czym polega ta trudność? W czym problem? Jaki typ faceta odrzuca takiego białego kruka jak ty? xD Ja czułbym spełnienie przy takiej kobiecie i spokojną głowę miał. Też jestem samodzielny, dobrze zarabiam itp itd. To jeszcze anonimowo powiedz jaki przedział zarobków to jest to "dobrze
Skoro jesteś taka silna i samodzielna to nie jęcz, tylko działaj.
Dla facetów liczy się Twój wygląd i charakter.
Jeśli nie masz wyglądu, a do tego "silny" charakter w
Przeciez to od razu widać, że facet toba gardzi XD To widać po wykopie - chlopacy, którzy nigdy z nikim nie byli opowiadaja bajki jakie to kobiey złe. O swojej matce mówia, siostrze?
Od takich trzeba wiać, obojętnie czy
@mirko_anonim: nie wymieniłaś żadnej cechy, której oczekuje facet od kobiety na życie.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
1. albo jesteś wybitnie nieurodziwa (w co wątpię, bo nawet najgorsze bazyle dostają dziś atencję)
2. albo ostro piwniczysz i nikt nie wie o twoim istnieniu (co i tak w erze internetu przestaje mieć znaczenie)
3. albo piszą tacy, którzy ci się nie podobają i nie bierzesz ich pod uwagę
4. nazywasz ich przeważnie "kolegami", lub "przyjaciółmi", często współgra z punktem 3.
@Kamokamo: To częściej faceci jako pierwsi nazywają mnie swoją koleżanką albo przyjaciółką xD Jestem nieurodziwa i dużo piwniczę, choć czasem urządzam sobie małe albo większe wycieczki, ale nigdy nikt na żywo nie zagadał (za to mi się zdarzało zagadywać). Co do pisania, to na fb nikt nie pisze w celu poznania, a jeżeli dostaję od kogoś wiadomość na wykopie, to na ogół
@mirko_anonim: To już wiesz jak faceci się czuli przez te wszystkie lata ewolucji :D