Wpis z mikrobloga

@jebluschytrus: O nie, faceci dzień w dzień opluwani przez oczadzone feminizmem kobietki zamiast po staremu otrzeć ślinę i simpować dalej śmią robić memy. Jak chcesz skończyć wojnę płci, to może idź na tiktoka i tam nawracaj Juleczki, powodzenia.
  • Odpowiedz
@wypok_wypok: oj zakręcił, Juleczki z tiktoka i przegrywy z wykopu pięknie to obrazują.

@schweizer: Kobiety plują na facetów zgadzam się, ale jak facet pluje na kobietę to już metafizyka, sprawa wyższa. A TikToka nie mam bo nie jestem osobą ułomną żeby zgłębiać treści tam zamieszczane więc jedynie tutaj mogę dodać wpis.
  • Odpowiedz
  • 16
@Yohimbin: o to mi właśnie chodzi, wpadliśmy w spiralę wojny płci która jest wciskana nam na każdym kroku. Tych samych argumentów co facet użyje przeciwko kobiecie, kobieta może użyć przeciwko facetowi. Prawda jest taka, że wśród kobiet i u mężczyzn są ludzie na których nie warto nawet splunąć i w dzisiejszych czasach ludzie patrzą przez pryzmat tych osób na cały "gatunek"
  • Odpowiedz
O nie, faceci dzień w dzień opluwani przez oczadzone feminizmem kobietki

@schweizer: jak sobie dajesz wejść na łeb to kogo winić? Współpracownicy "męscy" w robocie też takim niedojdom wchodzą na głowę i robią z nimi co chcą xD
  • Odpowiedz
Kobiety plują na facetów zgadzam się, ale

@jebluschytrus: Ty czasem zastanawiasz się nad sensem tego co piszesz? Nie ma żadnego "ale". Jeśli plują Ci w twarz to w końcu nie wytrzymasz i oddasz. Poza tym jak chcesz budować społeczeństwo skoro jedna ze stron nie jest tym kompletnie zainteresowana od dziesięcioleci? Same przywileje, zero obowiązków i brania odpowiedzialności za swoje czyny.
  • Odpowiedz
@K0tlecik: ale co, za prawo w Polsce są odpowiedzialne kobiety czy rządzący których wybieramy? Faceci są dymani, mają późniejszy wiek emerytalny, wyższe wyroki w sądach, obowiązki wojskowe, ja to wszystko wiem i rozumiem, tylko jak kobiety odpowiadają za ten stan rzeczy, skoro w sejmie jest nadinterpretacja posłów płci męskiej. Problem leży nie tam, gdzie myślisz.
  • Odpowiedz